Naamswijziging Cadet classes IW en IP

Gepubliceerd op 20-10-2019 in CGN

Naamswijziging Cadet classes IW en IP

In de ophef die ontstond over de mogelijke locatiewijziging voor de Championships van de Colorguard Kids en Cadet class, kwam ook een lang bestaand verschil in de reglementen tussen colorguard (CG), indoor percussion (IP) en indoor winds (IW) naar boven. Iets wat niemand ooit echt was opgevallen, maar wat in de recente discussies extra stof deed opwaaien. Namelijk dat de aanduiding “Cadet” bij CG voor andere leeftijden geldt dan bij IP en IW.

CGN heeft daarop de technisch verantwoordelijken opdracht gegeven dat verschil weg te werken. En dat is gelukkig eenvoudiger dan gedacht. De leeftijdseisen van de IP/IW Cadet classes zijn namelijk gelijk aan die van de CG Junior Class. Vanaf nu zullen de IP en IW Cadet classes dan ook “Junior” gaan heten.

De komende tijd zullen we dat op alle plekken op de website, het Intranet en in de reglementen gaan doorvoeren. En uiteraard zul je het ook terugzien op de vlaggen, trofeeën en medailles tijdens de CGN Championships op zaterdag 28 maart 2020 in Eindhoven.

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/