Niels Merkx opgenomen in de CGN Hall of Fame

Gepubliceerd op 28-03-2023 in CGN

Niels Merkx opgenomen in de CGN Hall of Fame

Afgelopen zaterdagavond werd tijdens de CGN Championships 2023 Niels Merkx opgenomen in de CGN Hall of Fame

Niels heeft vele rollen gehad en heeft er nog steeds een aantal binnen CGN. Via Indoor Percussion (o.a. Percussion Unlimited) kwam hij in aanraking met de CGN competitievloer en daarna heeft hij deze nooit meer verlaten. Na wat verschillende rollen is Niels in het CGN kernteam gekomen en was hij de man die alle communicatie naar de deelnemers deed. Daarnaast regelde hij van alles voor sponsors en gasten van CGN. Toen we binnen het kernteam de vacature hadden voor een ICT’er, nam Niels dit ook ‘gewoon’ op zich. Dat heeft hij geweten want hierdoor kwam Niels op alle belangrijke kruispunten te staan binnen CGN. Hij heeft samen met het team van CGN medewerkers gezorgd dat we iedere wedstrijd de juiste verbindingen hadden, en onder zijn leiding hebben we een heel nieuw intranet gebouwd.

Een paar jaar geleden koos Niels ervoor om uit het kernteam te stappen. Hij wilde meer tijd voor andere zaken. Maar zei hij… ik wil echt wel wat blijven doen voor CGN alleen niet meer met zo’n grote verantwoordelijkheid in het kernteam. Laat mij maar op de achtergrond wat zaken doen. Na een korte pauze heeft Niels direct weer een aantal projecten opgepakt waaronder het intranet. Ook heeft hij bij alle online competities in het team meegewerkt dat dit realiseerde. We kunnen Niels altijd om hulp vragen om, zoals vandaag, op te treden als speaker, of als we op het Internet of Intranet weer wat aanpassingen nodig hebben, of om een proces in te regelen rond inschrijvingen of aanmeldingen. Niels is iemand die het overzicht houdt, enerzijds de goede vragen stelt en anderzijds dan ook actie onderneemt zodat het voor de deelnemers allemaal weer gestroomlijnd loopt.

Om al deze redenen heeft het kernteam van CGN besloten om Niels Merkx te benoemen in de CGN Hall of Fame.

Niels dank voor al je werk voor CGN, je bent een belangrijke stille kracht achter de organisatie.

(foto: Fotograaf Marjolein)

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

DDF Beheer

Bezoek website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Bezoek website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Bezoek website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Bezoek website

Guard Gear UK

Guard Gear is one of the UK's leading distributors of equipment for Colourguard and Winterguard groups across the country and continent. We are also the only official European distributor of Design By King products.

Bezoek website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/