Nieuwe huisstijl CGN

Gepubliceerd op 20-12-2018 in CGN

Nieuwe huisstijl CGN

CGN introduceert begin 2019 haar nieuwe huisstijl!

Dynamisch, professioneel, vooruitstrevend en veelzijdig! Alles komt samen in onze nieuwe huisstijl. CGN bouwt met energie en ambities door aan haar toekomst met als doel mensen te ontwikkelen en te verbinden door dans en muziek. Bij deze ambities hoort een kenmerkend beeldmerk waarmee de betrokkenen van CGN zich kunnen identificeren en waarmee we vertrouwen uitstralen naar de toekomst. Het nieuwe beeldmerk is het symbool voor CGN waarmee we nog duidelijker en krachtiger kunnen communiceren met de verschillende doelgroepen. We laten zien dat juist onze activiteiten zeer interessant zijn voor dansers en muzikanten en daarmee ook voor partners die in contact willen komen met deze doelgroepen.

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/