CGN zet Giff, Ron, Anja, Bert en Betty in de schijnwerpers

Gepubliceerd op 29-03-2024 in Dedication Award

CGN zet Giff, Ron, Anja, Bert en Betty in de schijnwerpers

Tijdens de CGN Championships 2024 reikte voorzitter Paul Doop aan een aantal mensen een Dedication Award uit, voor hun jarenlange toewijding aan de organisatie. Medewerkers Betty en Bert Schimmel en Anja Derksen, maar ook de Amerikaanse juryleden Ron Hardin en Gifford Howarth ontvingen in het Indoor Sportcentrum Eindhoven hun onderscheiding onder luid applaus van deelnemers, publiek en hun collega-medewerkers en juryleden.

Tijdens de eerste WGI European Percussion Regional in 2007 maakten we kennis met Dr. Gifford Howarth. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit het CGN Percussion platform. Vele clinics heeft hij gedaan, van Dokkum tot Zuid-Limburg voor juryleden, staff en deelnemers van alle niveaus. Met zijn input is Indoor Percussion in Nederland goed verder ontwikkeld en heeft het juryteam een mooie ontwikkeling doorgemaakt.

Ook Ron Hardin was erbij tijdens die eerste Regional en is daarna nog vele malen teruggekomen waardoor hij nu een vast gezicht is van het CGN juryteam voor Percussion en Winds. Ron heeft niet alleen gejureerd, maar heeft ook veel input gegeven aan ons Visual team en dat van het WMC.

Anja Derksen startte in 2004 als een all-round medewerkster en legde zich daarna toe op de Telcommissie. Toen CGN besloot om over te gaan op het digitaal jureren met Competition Suite, werd zij, samen met haar man Sjaak, de rots in de branding, voor ons en de verenigingen. CGN was de eerste organisatie buiten de USA die dit systeem ging gebruiken en dat bracht vele uitdagingen, die Anja stuk voor stuk met het Amerikaanse team wist op te lossen. Tot op de dag van vandaag is zij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Competition Suite. En inmiddels heeft ze ook bij andere organisaties, zoals SMP en het WMC deze rol gespeeld.

In 1999 startten Betty en Bert Schimmel bij CGN en sindsdien zijn ze niet meer weg te denken. Bert is altijd een stabiele factor bij de afmars en ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de portofoons, waar menig draadje door hem weer vakkundig met de soldeerbout is vastgezet.

En Betty kennen we natuurlijk als de dame achter de CGN stand, waar iedereen haar weet te vinden voor bijvoorbeeld een mooi sieraad. Ze heeft zo door de jaren heen mooie bedragen binnengehaald voor CGN. Maar ook voor gevonden voorwerpen, al je vragen of zomaar een gezellig praatje: bij Betty kun je altijd terecht.

CGN is trots op deze medewerkers en juryleden die elk op hun eigen manier al jarenlang een onmisbare bijdrage leveren aan onze organisatie.

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

DDF Beheer

Bezoek website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Bezoek website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Bezoek website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Bezoek website

Guard Gear UK

Guard Gear is one of the UK's leading distributors of equipment for Colourguard and Winterguard groups across the country and continent. We are also the only official European distributor of Design By King products.

Bezoek website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/