CGN Previewdag voor Percussie en Brass

Gepubliceerd op 24-12-2018

CGN Previewdag voor Percussie en Brass

Op zondag 20 januari is er voor IPC en Winds groepen weer een unieke kans om zich te presenteren aan elkaar, publiek en het juryteam. Die dag organiseert Showband 75 in samenwerking met CGN de Previewdag 2019.

De Previewdag voor IPC en Winds wordt al vele jaren georganiseerd en is telkens een groot succes. In een ongedwongen setting krijgen de groepen de kans om hun product, of een deel ervan, te tonen aan een publiek. Iets wat toch altijd weer extra spannend is, dus waarom zou je die spanning niet van je afspelen op de Previewdag. Gewoon je best doen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de punten die het gaat opleveren. Sterker nog: de jury kan je op deze dag zelfs uitleggen waar zij op letten, wat zij nu al goed vinden gaan en waar je nog aandacht aan kunt besteden.
Je krijgt zo een unieke voorsprong op je eerste wedstrijd! Alsof je een puzzel gaat maken waarvan je de oplossing al weet.

Groepen die interesse hebben om hieraan mee te doen, kunnen dit doorgeven aan Cor Tjipjes, IPC/Winds Coordinator. Mail hem zo snel mogelijk: c.tjipjes@colorguard.org.

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/