De CGN Solo & Ensemble Competitie komt eraan, Schrijf je in voor 31 mei!

Gepubliceerd op 02-05-2023

De CGN Solo & Ensemble Competitie komt eraan, Schrijf je in voor 31 mei!

De CGN Solo & Ensemble Competitie komt eraan, Schrijf je vandaag nog in!

Ook dit jaar organiseert CGN wederom een online Solo & Ensemble Competitie met de uitzending op zaterdag 17 juni. Je kunt bij dit event als solist, duo, ensemble of compleet team een geweldig optreden voor letterlijk de hele wereld neerzetten en als bonus krijg je deskundige feedback en een score van juryleden. De competitie staat open voor zowel Color Guard, als Percussion, Winds en een combinatie hiervan.

Inschrijven kan vanaf nu tot uiterlijk 31 mei en dan moet ook je video binnen zijn bij CGN. De uitzending van de CGN Solo & Ensemble Competition 2023 vindt plaats op zaterdag 17 juni. Iedereen mag en kan meedoen vanuit de hele wereld. Voor de groepscompetitie wordt is er geen maximum aantal leden gesteld. Er zijn geen maximum afmetingen voor het wedstrijdvlak dat zowel binnen als buiten mag liggen voor de Ensemble competitie dus je kunt met je hele groep meedoen met een deel van je winter- of zomerprogramma.

We hebben de competitie wel in verschillende leeftijdscategorieen ingedeeld:

Color Guard

• Kids Class: Een groep die deelneemt in de Kids Class dient te zijn samengesteld uit leden die op 1 april 2023 nog niet de leeftijd van elf jaar hebben bereikt.

• Cadet Class: Een groep die deelneemt in de Cadet Class dient te zijn samengesteld uit leden die op 1 april 2023 nog niet de leeftijd van veertien jaar hebben bereikt.

• Junior Class: Een groep die deelneemt in de Junior Class dient te zijn samengesteld uit leden die op 1 april 2023 nog niet de leeftijd van zeventien jaar hebben bereikt.

• Open Class: Alle leeftijden

Percussion & Winds

• Junior Class: Een groep die deelneemt in de Junior Class dient te zijn samengesteld uit leden die op 1 april 2023 nog niet de leeftijd van zeventien jaar hebben bereikt.

• Open Class: Alle leeftijden


Divisions/sections

Color Guard

• Color Guard Individual

• Color Guard Ensemble (min 2 personen)

• Guard E-Talent

Percussion

• Percussion Individual non melodic

• Percussion Individual Keyboard

• Percussion Ensemble (min. 2 personen)

• Drum Challenge/Battle (2 optredens van elk max 2 minuten dus totaal 4 minuten) Performance area: 12x12 m.

• Music E-Talent

Indien er minimaal 3 personen zich voor hetzelfde instrument inschrijven zal deze als aparte klasse worden gekenmerkt (bijv Snare Individual , Multitoms Individual).

Brass/Winds

• Brass Individual

• Winds Individual

• Brass/Winds Ensemble (min. 2 personen)

• Music E-Talent

Indien er minimaal 3 personen zich voor het zelfde instrument inschrijven zal deze als aparte klasse worden gekenmerkt (bijv Trompet Individual, Trombone Individual).

Reglementen:

Die vind je op de CGN Site:

https://www.cgnunited.nl/nl/so...

Inschrijfgeld:

• Solist € 11,00

• Duo € 19,25 (onderdeel ensemble competitie)

• Ensemble € 27,50(geen maximum aantal)

• E-Talent € 27,50 (geen maximum aantal)

• Drum Challenge € 27,50 (geen maximum aantal)

Inschrijven:

Via de intranetsite van CGN.

Meer informatie over de procedures vind je op:

https://www.cgnunited.nl/nl/so...

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

DDF Beheer

Bezoek website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Bezoek website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Bezoek website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Bezoek website

Guard Gear UK

Guard Gear is one of the UK's leading distributors of equipment for Colourguard and Winterguard groups across the country and continent. We are also the only official European distributor of Design By King products.

Bezoek website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/