CGN Global Championships 2021 wordt het grootste CGN evenement ooit

Gepubliceerd op 18-04-2021 in Seizoen 2021

CGN Global Championships 2021 wordt het grootste CGN evenement ooit

Op dit moment hebben ruim 125 acts zich ingeschreven voor de CGN Global Championships, die we uitzenden op zondag 2 mei. Dat is met afstand meer dan we ooit hebben gehad voor een CGN Championships en meer dan we dan we vooraf van durfden te dromen! Dit bijzondere seizoen is er alleen al daarom eentje om nooit te vergeten.

Zo zijn er deelnemers van letterlijk over de hele wereld, op dit moment staat de teller op twintig verschillende landen! In de individuals en ensembles competitie zien we meer dan tachtig inschrijvingen. Een aantal wat we nog nooit gehaald hebben!

De uitzending op zondag 2 mei zal lang zijn. Hoe lang, dat valt nu nog moeilijk te zeggen. In de uitzending van 18 april hebben we al wel bekend gemaakt dat de starttijd van Championships 10 uur zal zijn. We zullen binnenkort een globaal schema publiceren, zodat je een beetje kunt inschatten wanneer jouw favorieten zullen optreden.

Het zal een onvergetelijke dag worden. De uitzending zal natuurlijk weer gepresenteerd worden door Richard Kreisel. Maar er zullen ook anderen meewerken en we hebben de nodige interviews en andere extra's klaarstaan. Zo willen we samen met jullie een online versie van het bekende Championships-gevoel creëren.

Natuurlijk hopen we dat je gaat kijken. Maar we hopen vooral dat je ook een donatie doet. CGN heeft ervoor gekozen om alle evenementen van dit online seizoen gratis uit te zenden. Dat doen we niet omdat we het geld ervoor hebben en al helemaal niet omdat een online uitzending niks zou kosten. Daarom hebben we je donatie hard nodig! Ga nu al een keer naar www.cgnlive.nl en doneer! We zijn blij met elke bijdrage, je kunt zelfs kiezen uit verschillende valuta.

Alle deelnemers en wij hier bij CGN zijn je enorm dankbaar.

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

DDF Beheer

Bezoek website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Bezoek website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Bezoek website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Bezoek website

Guard Gear UK

Guard Gear is one of the UK's leading distributors of equipment for Colourguard and Winterguard groups across the country and continent. We are also the only official European distributor of Design By King products.

Bezoek website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/