CGN Global Championships 2021 wordt het grootste CGN evenement ooit

Gepubliceerd op 18-04-2021 in Seizoen 2021

CGN Global Championships 2021 wordt het grootste CGN evenement ooit

Op dit moment hebben ruim 125 acts zich ingeschreven voor de CGN Global Championships, die we uitzenden op zondag 2 mei. Dat is met afstand meer dan we ooit hebben gehad voor een CGN Championships en meer dan we dan we vooraf van durfden te dromen! Dit bijzondere seizoen is er alleen al daarom eentje om nooit te vergeten.

Zo zijn er deelnemers van letterlijk over de hele wereld, op dit moment staat de teller op twintig verschillende landen! In de individuals en ensembles competitie zien we meer dan tachtig inschrijvingen. Een aantal wat we nog nooit gehaald hebben!

De uitzending op zondag 2 mei zal lang zijn. Hoe lang, dat valt nu nog moeilijk te zeggen. In de uitzending van 18 april hebben we al wel bekend gemaakt dat de starttijd van Championships 10 uur zal zijn. We zullen binnenkort een globaal schema publiceren, zodat je een beetje kunt inschatten wanneer jouw favorieten zullen optreden.

Het zal een onvergetelijke dag worden. De uitzending zal natuurlijk weer gepresenteerd worden door Richard Kreisel. Maar er zullen ook anderen meewerken en we hebben de nodige interviews en andere extra's klaarstaan. Zo willen we samen met jullie een online versie van het bekende Championships-gevoel creëren.

Natuurlijk hopen we dat je gaat kijken. Maar we hopen vooral dat je ook een donatie doet. CGN heeft ervoor gekozen om alle evenementen van dit online seizoen gratis uit te zenden. Dat doen we niet omdat we het geld ervoor hebben en al helemaal niet omdat een online uitzending niks zou kosten. Daarom hebben we je donatie hard nodig! Ga nu al een keer naar www.cgnlive.nl en doneer! We zijn blij met elke bijdrage, je kunt zelfs kiezen uit verschillende valuta.

Alle deelnemers en wij hier bij CGN zijn je enorm dankbaar.

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/