CGN: “In elk geval tot 20 januari korting op inschrijfgeld voor het seizoen 2021”

Gepubliceerd op 02-01-2021 in Seizoen 2021

CGN: “In elk geval tot 20 januari korting op inschrijfgeld voor het seizoen 2021”

In Nederland zijn de maatregelen in december zodanig aangescherpt, in elk geval tot en met 19 januari 2021, dat veel groepen op dit moment moeite hebben met het maken van de juiste keuzes voor hun inschrijving. Daarom heeft CGN besloten de inschrijvingstermijn te verlengen tot en met 20 januari 2021.

CGN heeft heel veel positieve berichten ontvangen naar aanleiding van haar presentatie over het CGN 2021 Seizoen. Veel verenigingen zijn enthousiast over de mogelijkheden die toen gepresenteerd zijn. Kort daarna werden de maatregelen toch verder aangescherpt waardoor verenigingen bijna helemaal stil kwamen te liggen. Hierdoor heeft een groot aantal verenigingen wel al bij CGN aangegeven mee te gaan doen maar vinden ze het moeilijk om nu al te kiezen voor welke evenementen ze gaan, niet wetende wat er na 19 januari eventueel weer wel en niet kan.

Daarnaast hebben verenigingen ook de tijd gehad om na te denken wat er wel kan en dat heeft weer vele leuke ideeën opgeleverd. Maar dan heeft men iets meer tijd nodig om dit uit te werken. Met name denkt men aan deelname aan de CGN Solo en Ensemblewedstrijden, de CGN Challenges en de CGN eTalent competitie. Daar geven wij ze natuurlijk graag de ruimte voor. De korting op het inschrijfgeld blijft dus in elk geval gelden tot en met 20 januari 2021.

Inschrijven kan via het CGN Intranet.

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

VSB Fonds

Het VSB Fonds ondersteunt CGN met haar pijler Educatie. Via feedback, workshops, clinics zowel fysiek als online content bereikt CGN honderden individuele leden en instructeurs. Hiermee brengt CGN de activiteit in haar geheel op een hoger niveau, jaar in jaar uit. Specifiek in 2021 heeft het VSB Fonds een financiële bijdrage geleverd waardoor de fysieke en online sessie mede mogelijk gemaakt werd in 2021 en 2022.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/