CGN: “In elk geval tot 20 januari korting op inschrijfgeld voor het seizoen 2021”

Gepubliceerd op 02-01-2021 in Seizoen 2021

CGN: “In elk geval tot 20 januari korting op inschrijfgeld voor het seizoen 2021”

In Nederland zijn de maatregelen in december zodanig aangescherpt, in elk geval tot en met 19 januari 2021, dat veel groepen op dit moment moeite hebben met het maken van de juiste keuzes voor hun inschrijving. Daarom heeft CGN besloten de inschrijvingstermijn te verlengen tot en met 20 januari 2021.

CGN heeft heel veel positieve berichten ontvangen naar aanleiding van haar presentatie over het CGN 2021 Seizoen. Veel verenigingen zijn enthousiast over de mogelijkheden die toen gepresenteerd zijn. Kort daarna werden de maatregelen toch verder aangescherpt waardoor verenigingen bijna helemaal stil kwamen te liggen. Hierdoor heeft een groot aantal verenigingen wel al bij CGN aangegeven mee te gaan doen maar vinden ze het moeilijk om nu al te kiezen voor welke evenementen ze gaan, niet wetende wat er na 19 januari eventueel weer wel en niet kan.

Daarnaast hebben verenigingen ook de tijd gehad om na te denken wat er wel kan en dat heeft weer vele leuke ideeën opgeleverd. Maar dan heeft men iets meer tijd nodig om dit uit te werken. Met name denkt men aan deelname aan de CGN Solo en Ensemblewedstrijden, de CGN Challenges en de CGN eTalent competitie. Daar geven wij ze natuurlijk graag de ruimte voor. De korting op het inschrijfgeld blijft dus in elk geval gelden tot en met 20 januari 2021.

Inschrijven kan via het CGN Intranet.

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/