CGN Seizoen 2021 wordt volledig online en start later

Gepubliceerd op 14-01-2021 in Seizoen 2021

CGN Seizoen 2021 wordt volledig online en start later

Doordat de lockdown afgelopen dinsdag voor Nederland is verlengd, kwamen veel groepen in de knel met hun voorbereidingen. CGN heeft daarom het schema bekeken en verplaatst alle evenementen naar achter. De live CGN Championships, die nog als optie voor 10 april stonden, gaan definitief niet door, waardoor het seizoen 2021 nu volledig online zal zijn.

Het eerste evenement, voor Individuals, Ensembles en Challenges, zal nu uitgezonden worden op zondag 7 maart. Inzendingen daarvoor kunnen tot en met dinsdag 2 maart worden geüpload.

Bovendien zullen de uitzendingen gratis zijn. “We vragen mensen om zelf te kiezen of ze een bijdrage willen doen en ook zelf de hoogte ervan te bepalen,” vertelt Niels Merkx. Hoe die bijdrage gedaan kan worden en hoe het bekijken van de uitzendingen gaat werken, wordt later bekend gemaakt.

Door de strenge maatregelen, hebben veel verenigingen nog nauwelijks met elkaar kunnen repeteren, dus er wordt van staff- en bestuursleden al de nodige creativiteit gevraagd om de leden betrokken te houden. “Meedoen is belangrijker dan winnen, dat geldt nu meer dan ooit” legt Paul Doop uit. “In deze rare tijden, is het belangrijker om als vereniging je leden bezig te houden en ze een doel te bieden dan om een show te willen brengen die van een niveau is wat je vorige jaren hebt gebracht.” CGN heeft in het online seizoen extra classes beschikbaar en andere aanpassingen gedaan die een groep, of zelfs een individu, in staat stellen om “iets” te doen en dat te presenteren aan een publiek.

Er is veel animo om mee te doen. De aantrekkingskracht is zelfs wereldwijd. Dat biedt nieuwe en onverwachte uitdagingen. Je kunt nu een Challenge doen tegen een club uit Thailand. Of het in de Individual competitie opnemen tegen Amerikanen en Indonesiërs.

Toch begrijpt CGN ook de afwachtende houding van veel groepen. Vandaar dat is besloten dat de verhoging van het inschrijfgeld, die eerst in zou gaan na 20 januari, niet doorgaat. Deelnemers kunnen zich tot en met de zondagavond voor een evenement nog inschrijven. Wie dus zondag 28 februari besluit een marimba-solo op te nemen, kan zich inschrijven, het filmpje voor dinsdag uploaden en dan zondag 7 maart zichzelf terugzien in de uitzending.

De agenda op de website is inmiddels aangepast en laat alle nieuwe data zien.

Als je meer wilt weten over alle mogelijkheden voor seizoen 2021, kijk dan op deze pagina. Onderaan die pagina staat ook een link naar de presentatie die we hebben gebruikt in de Zoom meeting van 14 januari.

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/