CGN start inschrijving seizoen 2021 later

Gepubliceerd op 25-09-2020 in Seizoen 2021

CGN start inschrijving seizoen 2021 later

Normaal gesproken start eind september de inschrijving voor het volgende CGN seizoen. Die start is echter uitgesteld. Omdat op dit moment nog onvoldoende duidelijk is hoe dat seizoen eruit gaat zien. CGN is samen met afvaardigingen van de groepen en de medewerkers aan het kijken wat er mogelijk is. Het doel is om uiterlijk begin november alles duidelijk op een rij te hebben en daarna zo snel mogelijk te beginnen met de inschrijving.

Uiteraard zijn het de ontwikkelingen rondom het Corona-virus die de invulling van het seizoen zo moeilijk maken. Alle opties houden we zo lang mogelijk open. Wedstrijden zonder of met weinig publiek, mogelijkheden voor een online competitie, het wordt momenteel allemaal bekeken. Wat is financieel verantwoord, wat maakt het voor de groepen waardevol om deel te komen nemen en waar voelen de medewerkers zich goed bij. En dat alles binnen de grenzen van wat is toegelaten. En dat laatste is wellicht het moeilijkst om in te vullen, want niemand weet nu al wat er in januari in Drachten mogelijk is, of eind maart in Eindhoven.

Wil je weten wat er nu mogelijk is, bijvoorbeeld om op de juiste manier te kunnen repeteren of misschien zelfs een uitvoering voor te bereiden? Kijk dan eens op de site van de KNMO. Daar staat alle informatie verzameld die voor jou van belang kan zijn: https://www.knmo.nl/knmo-over-coronavirus/

En zie jij in deze uitdagende tijd oplossingen? Kijk dan eens of de bijzondere functie Projectmedewerker Corona bij de KNMO iets voor jou is.

We proberen iedereen de komende tijd via deze website op de hoogte te houden van belangrijke ontwikkelingen.

Speciaal voor de niet-Nederlandstalige groepen is er maandag 5 oktober voor het eerst een online informatieavond in het Engels. Dan zullen we ook hen bijpraten én met ze bespreken of er ook voor hen nog mogelijkheden zijn voor een mooi indoor seizoen.

Het inschrijfformulier voor deze sessie vind je hier: Online Information Session in English

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

DDF Beheer

Bezoek website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Bezoek website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Bezoek website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Bezoek website

Guard Gear UK

Guard Gear is one of the UK's leading distributors of equipment for Colourguard and Winterguard groups across the country and continent. We are also the only official European distributor of Design By King products.

Bezoek website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/