CGN start inschrijving seizoen 2021 later

Gepubliceerd op 25-09-2020 in Seizoen 2021

CGN start inschrijving seizoen 2021 later

Normaal gesproken start eind september de inschrijving voor het volgende CGN seizoen. Die start is echter uitgesteld. Omdat op dit moment nog onvoldoende duidelijk is hoe dat seizoen eruit gaat zien. CGN is samen met afvaardigingen van de groepen en de medewerkers aan het kijken wat er mogelijk is. Het doel is om uiterlijk begin november alles duidelijk op een rij te hebben en daarna zo snel mogelijk te beginnen met de inschrijving.

Uiteraard zijn het de ontwikkelingen rondom het Corona-virus die de invulling van het seizoen zo moeilijk maken. Alle opties houden we zo lang mogelijk open. Wedstrijden zonder of met weinig publiek, mogelijkheden voor een online competitie, het wordt momenteel allemaal bekeken. Wat is financieel verantwoord, wat maakt het voor de groepen waardevol om deel te komen nemen en waar voelen de medewerkers zich goed bij. En dat alles binnen de grenzen van wat is toegelaten. En dat laatste is wellicht het moeilijkst om in te vullen, want niemand weet nu al wat er in januari in Drachten mogelijk is, of eind maart in Eindhoven.

Wil je weten wat er nu mogelijk is, bijvoorbeeld om op de juiste manier te kunnen repeteren of misschien zelfs een uitvoering voor te bereiden? Kijk dan eens op de site van de KNMO. Daar staat alle informatie verzameld die voor jou van belang kan zijn: https://www.knmo.nl/knmo-over-coronavirus/

En zie jij in deze uitdagende tijd oplossingen? Kijk dan eens of de bijzondere functie Projectmedewerker Corona bij de KNMO iets voor jou is.

We proberen iedereen de komende tijd via deze website op de hoogte te houden van belangrijke ontwikkelingen.

Speciaal voor de niet-Nederlandstalige groepen is er maandag 5 oktober voor het eerst een online informatieavond in het Engels. Dan zullen we ook hen bijpraten én met ze bespreken of er ook voor hen nog mogelijkheden zijn voor een mooi indoor seizoen.

Het inschrijfformulier voor deze sessie vind je hier: Online Information Session in English

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/