In the spotlight: CGN Challenges

Gepubliceerd op 30-12-2020 in Seizoen 2021

In the spotlight: CGN Challenges

Deze nieuwe vorm is in 2021 dé kans om met een groep een aantal spetterende korte performances te doen. Bovendien kun je ook nog eens de 1,5 meter regel in acht nemen als je wilt. Speciaal daarvoor hebben we het wedstrijdvlak voor de Challenges voor 2021 vergroot.

Als je in de aanloop naar seizoen 2021 weinig repetitietijd hebt, wil je daar uiteraard wel graag het maximale uit halen. En misschien voelen jij of je leden zich niet prettig bij een show met drill en dans dichtbij elkaar. Dan is de CGN Challenge competitie om je voor in te schrijven!

In deze competitievorm ‘strijd’ je virtueel tegen een andere groep. Allebei laat je twee performances zien van minimaal 1 en maximaal 2 minuten. Je mag vrij bewegen, of juist stil blijven staan, binnen een extra groot wedstrijdvlak van 18,4 bij 27,4 meter. Dit is gelijk aan het wedstrijdvlak van de reguliere CGN competitie. Je overtuigt het juryteam niet alleen door een goede techniek te laten zien, maar ook met een uitstraling vol lef en plezier.

De jury kijkt om en om een optreden en beslist dan welke van de twee groepen de winnaar is. Zijn er meer dan twee deelnemers, dan volgen er nog extra rondes. Net zolang tot er een nummer één over is.

Maar natuurlijk is eerste worden niet het belangrijkste in 2021. De Challenges bieden je de mogelijkheid om in korte tijd een aantal verschillende performances in elkaar te draaien en zo met elkaar bezig te zijn met je favoriete hobby. Als je kiest voor een beperkte drill/choreografie en mensen zoveel mogelijk op hun plaats blijven staan, kun je je leden zelfs thuis individueel laten oefenen. Via Facetime, Zoom of een andere vorm van beeldbellen, kan een instructeur meekijken en aanwijzingen geven.

De CGN Challenges zijn er voor Drums, Brass, Dance en Guard. Het belangrijkste verschil bij die laatste twee, is dat je bij de Dance Challenge equipment als vlag, rifle of sabre mág gebruiken. Bij de Guard Challenge móet je het gebruiken.

Meer informatie en de verschillende reglementen voor deze competitievorm vind je hier: CGN Challenges Competition - Online Edition

De CGN Challenges – Online Editions worden uitgezonden op zondag 7 februari en 7 maart.

Inschrijven kan via het CGN Intranet

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/