In the spotlight: CGN Individuals

Gepubliceerd op 31-12-2020 in Seizoen 2021

In the spotlight: CGN Individuals

De Individuals competitie was vele jaren een grote en uitdagende vorm om je in je eentje te laten zien aan een publiek van concullega’s, fans en een jury. En in 2021 is het eindelijk mogelijk om mee te doen in een nieuwe online uitvoering! De meest Corona-proof competitie in het brede scala dat CGN in 2021 aanbiedt. Zelfs in elke vorm van lockdown kun jij zelf een spetterend optreden in elkaar zetten en filmen.

Bovendien krijg je feedback van een deskundige jury. Jij en alle andere deelnemers krijgen ook een score, zodat er uiteindelijk per klasse een winnaar is.

Maar natuurlijk is eerste worden niet het belangrijkste in 2021. De Individuals competitie biedt je de mogelijkheid om in korte tijd een performance in elkaar te draaien en zo bezig te zijn met je favoriete hobby. Thuis, in je eentje. Via Facetime, Zoom of een andere vorm van beeldbellen, kan een instructeur meekijken en aanwijzingen geven.

De CGN Indivuduals zijn er in verschillende klasses. Bovendien is er van elke smaak een jeugdcompetitie (tot 17 jaar) en een Open Class. Meer informatie en de verschillende reglementen voor deze competitievorm vind je hier: CGN I&E Competitie - Online Edition

De CGN Individuals – Online Editions worden uitgezonden op zondag 7 februari en 7 maart.

Inschrijven kan je vereniging doen via het CGN Intranet.

Geen lid van een vereniging, of doet jouw vereniging niet mee in 2021? Laat het ons weten, want iedereen kan meedoen met de CGN Individuals competitie – Online Edition 2021!

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/