In the spotlight: CGN Individuals

Gepubliceerd op 31-12-2020 in Seizoen 2021

In the spotlight: CGN Individuals

De Individuals competitie was vele jaren een grote en uitdagende vorm om je in je eentje te laten zien aan een publiek van concullega’s, fans en een jury. En in 2021 is het eindelijk mogelijk om mee te doen in een nieuwe online uitvoering! De meest Corona-proof competitie in het brede scala dat CGN in 2021 aanbiedt. Zelfs in elke vorm van lockdown kun jij zelf een spetterend optreden in elkaar zetten en filmen.

Bovendien krijg je feedback van een deskundige jury. Jij en alle andere deelnemers krijgen ook een score, zodat er uiteindelijk per klasse een winnaar is.

Maar natuurlijk is eerste worden niet het belangrijkste in 2021. De Individuals competitie biedt je de mogelijkheid om in korte tijd een performance in elkaar te draaien en zo bezig te zijn met je favoriete hobby. Thuis, in je eentje. Via Facetime, Zoom of een andere vorm van beeldbellen, kan een instructeur meekijken en aanwijzingen geven.

De CGN Indivuduals zijn er in verschillende klasses. Bovendien is er van elke smaak een jeugdcompetitie (tot 17 jaar) en een Open Class. Meer informatie en de verschillende reglementen voor deze competitievorm vind je hier: CGN I&E Competitie - Online Edition

De CGN Individuals – Online Editions worden uitgezonden op zondag 7 februari en 7 maart.

Inschrijven kan je vereniging doen via het CGN Intranet.

Geen lid van een vereniging, of doet jouw vereniging niet mee in 2021? Laat het ons weten, want iedereen kan meedoen met de CGN Individuals competitie – Online Edition 2021!

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

DDF Beheer

Bezoek website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Bezoek website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Bezoek website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Bezoek website

Guard Gear UK

Guard Gear is one of the UK's leading distributors of equipment for Colourguard and Winterguard groups across the country and continent. We are also the only official European distributor of Design By King products.

Bezoek website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/