Inschrijving CGN Championships 2021 sluit definitief op vrijdag 23 april

Gepubliceerd op 17-04-2021 in Seizoen 2021

Inschrijving CGN Championships 2021 sluit definitief op vrijdag 23 april

Voor de CGN Championships hebben zich al meer dan honderd acts ingeschreven! Het CGN Seizoen 2021 overtreft daarmee alle verwachtingen.
En alhoewel een online evenement misschien nooit écht 'vol' kan zijn, willen we natuurlijk wel een aantrekkelijke uitzending verzorgen op 2 mei, waarin alles en iedereen voldoende aandacht krijgt. Vandaar dat we inschrijvingen accepteren tot en met vrijdag 23 april 23:59 (NL-tijd). Waarbij we nu al zien dat het aantal individuals optredens zo'n beetje het maximum bereikt heeft. Als jouw groep nog mee wil doen met bijvoorbeeld eTalent of een van de Challenges, wacht dan niet langer met je inschrijving, maar regel het nu op het CGN Intranet!

Natuurlijk krijgt iedereen wel de tijd om zijn inzending nog in te sturen. Het uploaden van de filmpjes kan vanaf nu al tot uiterlijk dinsdag 27 april.

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/