NIEUW: CGN voegt I&E en Challenges toe aan Championships 2021

Gepubliceerd op 07-03-2021 in Seizoen 2021

NIEUW: CGN voegt I&E en Challenges toe aan Championships 2021

In de eerste uitzending van het online seizoen 2021 heeft CGN bekend gemaakt dat het Championships evenement op zondag 2 mei wordt uitgebreid. Ook voor Individuals, Ensembles en Challenges is er die dag een officieel kampioenschap. De grootste competitie van dit bijzondere seizoen krijgt daarmee de finale die het verdient. Inschrijven is vanaf nu mogelijk via het CGN Intranet

De naam van het evenement is daarom nu ook omgedoopt in de CGN Global Online Championships 2021

De online Individuals en Ensembles competitie is nu al een groot succes. Voor het evenement van zaterdag 3 april hebben zich inmiddels al meer dan 60 acts ingeschreven.

"Het leek ons daarom niet meer dan terecht om ook voor deze competitievorm een échte finaleronde te organiseren," vertelt Edwin Beens, Technical Director colorguard bij CGN. "Een Championships roept toch altijd een apart soort spanning op, een drive om nog net dat beetje meer te geven. We verwachten dat dat ook in deze online vorm zo zal werken voor de deelnemers."

In veel landen maken de huidige maatregelen rondom de pandemie het lastig om een show te maken met een groep in een gymzaal. Wie toch actief bezig wil zijn binnen de mogelijkheden, kan nu kiezen voor een indviduals of ensembles act. Niet alleen omdat het in je eentje is of met een kleine groep. Je kunt er ook voor kiezen om te repeteren in het park of op een plein. "Je kunt zelfs je opname buiten maken, als je wilt," legt Edwin verder uit.

Hetzelfde geldt voor de Challenges, een nieuwe vorm van competitie waarbij je je leden op een veld hebt waarbij ze niet hoeven te marcheren, maar op hun eigen plek naar hartenlust kunnen 'performen'.

Alle uitleg en voorwaarden over de online competitie van CGN vind je op deze pagina. Wil je weten hoe je je kunt inschrijven? Begin dan hier.

Nog vragen? We helpen je graag! Stel ze in een email aan info@colorguard.org

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/