Seizoen 2021 gratis en live vanaf 7 maart op cgnlive.nl

Gepubliceerd op 28-02-2021 in Seizoen 2021

Seizoen 2021 gratis en live vanaf 7 maart op cgnlive.nl

De online evenementen van CGN genieten internationale belangstelling. Het wordt daarom een prachtig seizoen 2021. We trappen dat op zondag 7 maart om 14.00 uur af met de eerste online I&E en Challenges. Je ziet deelnemers uit Nederland, Duitsland, Filipijnen en Thailand. Zij zijn verdeeld over verschillende classes.

I&E en Challenges zijn anders van opzet dan de classes die je op de 'normale' evenementen van CGN gewend bent te zien. We leggen de belangrijkste verschillen aan je uit.

In de Individuals en Ensembles gaan deelnemers alleen of in kleine groepen (2-8 personen) met elkaar de competitie aan. We hebben uiteenlopende classes voor Guard, Percussion en Winds. Zelfs combinaties zijn mogelijk, zoals een individu dat meerdere instrumenten bespeelt, of een groep blazers en slagwerkers samen.
De optredens zijn kort, tussen de 1 en 2,5 minuut.

Voor Challenges geldt dat er tenminste 2 deelnemers vereist zijn. Zij nemen het tegen elkaar op met elk twee optredens van 1-2 minuten. De juryleden wijzen een winnaar aan per ronde. Bij voldoende deelnemers gaan de winnaars van elke ronde door en nemen het telkens tegen elkaar op tot er 1 winnaar is.

Kortom, spektakel gegarandeerd op zondag 7 maart!

En wat het mooiste is: de online evenementen kun je gratis kijken op www.cgnlive.nl.

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

VSB Fonds

Het VSB Fonds ondersteunt CGN met haar pijler Educatie. Via feedback, workshops, clinics zowel fysiek als online content bereikt CGN honderden individuele leden en instructeurs. Hiermee brengt CGN de activiteit in haar geheel op een hoger niveau, jaar in jaar uit. Specifiek in 2021 heeft het VSB Fonds een financiële bijdrage geleverd waardoor de fysieke en online sessie mede mogelijk gemaakt werd in 2021 en 2022.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/