Seizoen 2021 gratis en live vanaf 7 maart op cgnlive.nl

Gepubliceerd op 28-02-2021 in Seizoen 2021

Seizoen 2021 gratis en live vanaf 7 maart op cgnlive.nl

De online evenementen van CGN genieten internationale belangstelling. Het wordt daarom een prachtig seizoen 2021. We trappen dat op zondag 7 maart om 14.00 uur af met de eerste online I&E en Challenges. Je ziet deelnemers uit Nederland, Duitsland, Filipijnen en Thailand. Zij zijn verdeeld over verschillende classes.

I&E en Challenges zijn anders van opzet dan de classes die je op de 'normale' evenementen van CGN gewend bent te zien. We leggen de belangrijkste verschillen aan je uit.

In de Individuals en Ensembles gaan deelnemers alleen of in kleine groepen (2-8 personen) met elkaar de competitie aan. We hebben uiteenlopende classes voor Guard, Percussion en Winds. Zelfs combinaties zijn mogelijk, zoals een individu dat meerdere instrumenten bespeelt, of een groep blazers en slagwerkers samen.
De optredens zijn kort, tussen de 1 en 2,5 minuut.

Voor Challenges geldt dat er tenminste 2 deelnemers vereist zijn. Zij nemen het tegen elkaar op met elk twee optredens van 1-2 minuten. De juryleden wijzen een winnaar aan per ronde. Bij voldoende deelnemers gaan de winnaars van elke ronde door en nemen het telkens tegen elkaar op tot er 1 winnaar is.

Kortom, spektakel gegarandeerd op zondag 7 maart!

En wat het mooiste is: de online evenementen kun je gratis kijken op www.cgnlive.nl.

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/