Something BIG is here!

Gepubliceerd op 20-11-2020 in Seizoen 2021

Something BIG is here!

Eindelijk is het zover! CGN heeft bekend gemaakt dát er een Seizoen 2021 en hóe dat eruit gaat zien. Uiteraard is de meest geschikte persoon om dit nieuws te brengen onze eigen huis-speaker Richard Kreisel:

In deze video legt hij de vele uiteenlopende manieren en vormen uit waarmee je in 2021 kunt meedoen aan het (vooral) online CGN seizoen.

Er is voor elk wat wils, van solo-optredens in de online Individuals en Ensembles en de gloednieuwe "doe zo creatief als je kunt"-divisies: de CGN eTalent Guard en eTalent-Music.

We hebben vormen met competitie en punten, maar ook vormen waar je alleen feedback krijgt op wat je laat zien of horen. We willen niemand het gevoel geven dat er verplichtingen zijn die misschien in deze bijzondere tijd te ver gaan.

Zo is ook de minimum performancetijd in de meeste klasses aangepast, zodat je ook met weinig repetitietijd of -mogelijkheden tóch iets kunt instuderen én kunt laten zien. Deze winter zal in het teken staan van afleiding en bezig zijn, voor iedereen die wil bezig zijn met Dans of Muziek. Je kunt er zelfs voor kiezen om buiten je optreden te filmen.

Op de speciale informatie-pagina vind je links naar alle informatie die je nodig hebt: Deelnemen aan Seizoen 2021

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

VSB Fonds

Het VSB Fonds ondersteunt CGN met haar pijler Educatie. Via feedback, workshops, clinics zowel fysiek als online content bereikt CGN honderden individuele leden en instructeurs. Hiermee brengt CGN de activiteit in haar geheel op een hoger niveau, jaar in jaar uit. Specifiek in 2021 heeft het VSB Fonds een financiële bijdrage geleverd waardoor de fysieke en online sessie mede mogelijk gemaakt werd in 2021 en 2022.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/