Something BIG is here!

Gepubliceerd op 20-11-2020 in Seizoen 2021

Something BIG is here!

Eindelijk is het zover! CGN heeft bekend gemaakt dát er een Seizoen 2021 en hóe dat eruit gaat zien. Uiteraard is de meest geschikte persoon om dit nieuws te brengen onze eigen huis-speaker Richard Kreisel:

In deze video legt hij de vele uiteenlopende manieren en vormen uit waarmee je in 2021 kunt meedoen aan het (vooral) online CGN seizoen.

Er is voor elk wat wils, van solo-optredens in de online Individuals en Ensembles en de gloednieuwe "doe zo creatief als je kunt"-divisies: de CGN eTalent Guard en eTalent-Music.

We hebben vormen met competitie en punten, maar ook vormen waar je alleen feedback krijgt op wat je laat zien of horen. We willen niemand het gevoel geven dat er verplichtingen zijn die misschien in deze bijzondere tijd te ver gaan.

Zo is ook de minimum performancetijd in de meeste klasses aangepast, zodat je ook met weinig repetitietijd of -mogelijkheden tóch iets kunt instuderen én kunt laten zien. Deze winter zal in het teken staan van afleiding en bezig zijn, voor iedereen die wil bezig zijn met Dans of Muziek. Je kunt er zelfs voor kiezen om buiten je optreden te filmen.

Op de speciale informatie-pagina vind je links naar alle informatie die je nodig hebt: Deelnemen aan Seizoen 2021

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/