CGN hoopvol over het seizoen 2022

Gepubliceerd op 19-01-2022 in Seizoen 2022

CGN hoopvol over het seizoen 2022

Contest in Wijchen hopelijk laatste show die wordt geannuleerd

Het kernteam van CGN heeft helaas moeten besluiten om de wedstrijd in Wijchen op 5 februari te cancelen. Dit was geen makkelijk besluit maar gezien de omstandigheden was het niet verantwoord om de wedstrijd door te laten gaan volgens voorzitter Paul Doop. Op dit moment is het nog niet toegestaan om een wedstrijd te organiseren. Hoewel we hopen dat op de persconferentie van 25 januari a.s. te horen krijgen dat wedstrijden/evenementen weer georganiseerd mogen worden dan is het nog maar de vraag of we (betalend) publiek mogen gaan toelaten. Zonder betalend publiek en met een relatief laag aantal groepen dat zich heeft ingeschreven voor deze wedstrijd door de korte voorbereidingsperiode, is door deze onzekerheden voor CGN niet verantwoord om een wedstrijd te organiseren.

Het kernteam van CGN vindt het ontzettend teleurstellend dat ze dit besluit hebben moeten nemen maar tegelijkertijd zijn we wel heel hoopvol als het gaat om de wedstrijd in Almere op 19 februari en de wedstrijden daarna in Leeuwarden (12 maart) en de CGN Championships in Eindhoven (26 maart).

We hopen dat het eind januari duidelijk wordt wat het perspectief gaat worden voor de rest van februari en maart. CGN houdt er nu rekening mee dat de volgende wedstrijden wel door mogen gaan en brengt daarvoor nu alles in gereedheid. Dit besluiten we kort na de persconferentie van 25 januari a.s. We hopen dat de groepen nu de tijd gaan gebruiken om hun product verder af te maken en wensen hen daar heel veel succes bij. Hopelijk zien wij iedereen op de wedstrijden in Almere, Leeuwarden en Eindhoven.

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

DDF Beheer

Bezoek website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Bezoek website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Bezoek website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Bezoek website

Guard Gear UK

Guard Gear is one of the UK's leading distributors of equipment for Colourguard and Winterguard groups across the country and continent. We are also the only official European distributor of Design By King products.

Bezoek website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/