Enthousiasme en emoties op de CGN Championships 2022

Gepubliceerd op 26-03-2022 in Seizoen 2022

Enthousiasme en emoties op de CGN Championships 2022

Het is al vele jaren de kers op de taart, maar dat geldt deze keer misschien wel meer dan ooit: de CGN Championships zijn de echte climax van het bijzondere seizoen 2022. Een internationaal deelnemersveld van 46 groepen maakt er in Eindhoven een waar feest van. Voor het vele publiek, maar ook voor en met elkaar.

Natuurlijk is het een competitie en gaat het uiteindelijk om de punten en de prijzen. Maar voor enthousiasme en emotie haalt iedereen de maximale score dit jaar.

Over die scores gesproken: alle details vind je hier.

Maar liever hebben we het nog even over alles wat er nog meer gebeurt op deze dag in Eindhoven. Zo is er een bijzonder mens postuum geëerd met een opname in de Hall of Fame. Robert Strobos kwam afgelopen jaar om bij een noodlottig verkeersongeval. Hij was al vele jaren met een geweldige ambassadeur van onze activiteit. Zowel individueel, bij de I&E evenementen, als met en voor vele groepen. Zijn er eigenlijk colorguard groepen die de afgelopen jaren niet direct of indirect door hem zijn ‘geraakt’? Het is een indrukwekkende minutenlange staande ovatie in het Indoor Sportcentrum wanneer de award door Paul Doop wordt overhandigd aan de vader van Robert.

Het vat de dag en misschien de hele afgelopen periode wel het beste samen. Het is een lach en een traan en het is doorgaan ondanks de tegenslagen.

We maken ons op voor nog één competitie-evenement in 2022: de Virtual Solo & Ensemble Championships op zondag 15 mei. Ook daar zullen we Robert missen, maar er toch met elkaar een geweldige dag van maken.

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

VSB Fonds

Het VSB Fonds ondersteunt CGN met haar pijler Educatie. Via feedback, workshops, clinics zowel fysiek als online content bereikt CGN honderden individuele leden en instructeurs. Hiermee brengt CGN de activiteit in haar geheel op een hoger niveau, jaar in jaar uit. Specifiek in 2021 heeft het VSB Fonds een financiële bijdrage geleverd waardoor de fysieke en online sessie mede mogelijk gemaakt werd in 2021 en 2022.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/