In Leeuwarden barst de strijd weer los

Gepubliceerd op 12-03-2022 in Seizoen 2022

In Leeuwarden barst de strijd weer los

Op de dag af twee jaar geleden, op 12 maart 2020, kwam het nieuws dat Contest Leeuwarden niet doorging. Dat maakt het extra bijzonder om vandaag in Sporthal Kalverdijkje te zijn met ruim veertig CGN groepen. Alle classes zijn vertegenwoordigd op deze zaterdag in het Noorden.

Zoals gewoonlijk zien we in Leeuwarden heel veel deelnemers in de jeugd classes. Gelukkig zetten we die traditie ook dit jaar voort. De jeugd is immers de toekomst van onze activiteit. En wat is het dan goed te zien dat er zoveel toekomstmuziek in CGN zit.

De dag is verdeeld in drie blokken. In de ochtend de enthousiaste colorguard jeugdgroepen, daarna is het de beurt aan de live-muziek van Percussion en Winds en we sluiten de dag af met nog meer spektakel in de Colorguard Regional A-, A-, Open- en World-Class.

De hele dag zie je bij iedereen een grote glimlach, van de vloerploegen tot aan het juryteam. Maar aan dat team de taak om ook van dit seizoen een competitie te maken en elke deelnemer een score te geven. Het zorgt in verschillende classes voor spanning. In verschillende Colorguard classes is het verschil soms maar een paar tienden, in een enkel geval zelfs maar een paar hondersten. Maar ook bij IPC en Winds, waar we in elke class vandaag maar één groep zien, die natuurlijk zo goed mogelijk probeert te scoren.

Alle scores vind je hier. De beelden vind je zo snel mogelijk terug in de CGN Video Vault.

Het betekent dat het nog zeker ergens om zal gaan tijdens de CGN Championships, de finale van dit korte, maar intense CGN seizoen 2022. Voor dat evenement op zaterdag 26 maart zijn nog kaarten verkrijgbaar in de CGN Ticketshop.

De foto’s bovenaan dit artikel zijn van Fotograaf Marjolein. Meer foto’s vind je op haar website.

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

VSB Fonds

Het VSB Fonds ondersteunt CGN met haar pijler Educatie. Via feedback, workshops, clinics zowel fysiek als online content bereikt CGN honderden individuele leden en instructeurs. Hiermee brengt CGN de activiteit in haar geheel op een hoger niveau, jaar in jaar uit. Specifiek in 2021 heeft het VSB Fonds een financiële bijdrage geleverd waardoor de fysieke en online sessie mede mogelijk gemaakt werd in 2021 en 2022.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/