CGN Championship 2023..een grootse finale van een geweldig seizoen

Gepubliceerd op 28-03-2023 in Seizoen 2023

CGN Championship 2023..een grootse finale van een geweldig seizoen

Wat een sfeer, wat een kwaliteit, wat een spanning….het eerste volledige wedstrijdseizoen van CGN kwam tot een prachtige climax afgelopen zaterdag in Eindhoven. In een zo goed als uitverkocht huis konden duizenden mensen, publiek, leden, juryleden, instructeurs, vrijwilligers en CGN-medewerkers genieten van de beste shows van dit seizoen. CGN bruist, leeft en heeft een geweldige toekomst, dat bewezen deze kampioenschappen in ieder geval.

We werden getrakteerd op prachtige shows met thema’s die we herkennen, vrolijkheid maar ook maatschappelijke thema’s. Deelnemers vanaf heel jong tot heel ervaren, die vele honderden kilometers af hebben gelegd om op deze dag hun beste show neer te zetten. Het aanwezige publiek applaudiseerde voor alle groepen want dat is wat ze verdienen en het CGN publiek waardeert dat volledig! Bijna 60 deelnemers met ruim 80 optredens uit vijf landen. Een internationaal juryteam afkomstig uit vier landen en een grote groep CGN vrijwilligers bestaande uit de mensen die de dag logistiek in goede banen leidden maar ook het mediateam bestaande uit fotografen en de CGN Video Vault die ervoor zorgen dat alle optredens op camera worden vastgelegd en terug te zien zijn. Alle foto’s en verslagen zullen nog volgen op social media en de website.

In alle disciplines en classes was het tot op het laatste moment heel spannend en dat betekent een ongekende spanning tijdens de prijsuitreiking. Die prijsuitreiking is een hele aparte gewaarwording voor alle deelnemers en publiek wat niet goed te beschrijven is. Dit moet je meegemaakt hebben. Op die vloer is de verbintenis tussen alle groepen te zien en te voelen. Natuurlijk ook alle emoties komen dan los, vreugde, teleurstelling maar ook gewoon van de spanning. En iedereen maakt er uiteindelijk ook echt een feestje van op de vloer nadat alle prijzen, awards, kampioensvlaggen en medailles zijn uitgereikt. Performers, ouders, familie alles komt dan bij elkaar op die vloer en dan zie je wat CGN bedoelt met haar missie: ‘Mensen verbinden en ontwikkelen door dans en muziek’.

Alle deelnemers gefeliciteerd met de behaalde resultaten en de geweldige optredens.
CGN bedankt alle deelnemers, instructeurs, designers, clubvrijwilligers, vloerploegen, alle CGN vrijwilligers, haar sponsors en natuurlijk het publiek voor een prachtige grootse finale van een geweldig seizoen.

(foto: Fotograaf Marjolein)

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

DDF Beheer

Bezoek website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Bezoek website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Bezoek website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Bezoek website

Guard Gear UK

Guard Gear is one of the UK's leading distributors of equipment for Colourguard and Winterguard groups across the country and continent. We are also the only official European distributor of Design By King products.

Bezoek website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/