Uitgelicht: Hoe schrijf je je in voor de Top clinics
    

CGN Congres seizoen 2022-2023 ONLINE

Gepubliceerd op 07-09-2022 in Seizoen 2023

CGN Congres seizoen 2022-2023 ONLINE

Het CGN congres is al jaren een vaste ontmoetingsplek voor groepen die deelnemen aan het CGN circuit. Door Corona hebben we bij CGN veel online gedaan zo is ook de vraag aan ons gekomen of het congres dan ook Online kon. Het CGN bestuur heeft besloten het CGN congres 2022-2023 online te houden. Het vindt wel plaats op de aangekondigde datum te weten op zondag 9 oktober en het start om 11.00 uur.

De vaste bezoekers zullen zich wellicht afvragen wat er dan gebeurt met de workshops die altijd op de middag van het congres worden georganiseerd. CGN gaat dat anders aanpakken. Het komend seizoen zal er een aantal Webinars plaatsvinden rondom technische onderwerpen. We denken dat we op deze manier meer tegemoet komen aan de behoefte die we zien. Natuurlijk gaan we ook in het seizoen fysieke workshops houden. Deze zullen in ieder geval gaan plaatsvinden op zondag 19 oktober 2023. Op die dag zullen er in het Huis van Eemnes verschillende workshops plaatsvinden en ook clinics waar je aan mee kunt doen. We hebben daarvoor een aantal binnenlandse en buitenlandse experts voor gevraagd. We zullen deze later aankondigen. Wil je het congres bijwonen en alle nieuwstjes en aankondigingen horen over de plannen van CGN in 2023? Meld je dan aan via het inschrijfformulier in de agenda. Je krijgt dan een dag van te voren de link voor het CGN Online Congres toegemaild EN zet de datum van zondag 19 februari 2023 in je agenda. Dan zullen er geweldige workshops en clinics plaatsvinden o.l.v. topclinicians.

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

VSB Fonds

Het VSB Fonds ondersteunt CGN met haar pijler Educatie. Via feedback, workshops, clinics zowel fysiek als online content bereikt CGN honderden individuele leden en instructeurs. Hiermee brengt CGN de activiteit in haar geheel op een hoger niveau, jaar in jaar uit. Specifiek in 2021 heeft het VSB Fonds een financiële bijdrage geleverd waardoor de fysieke en online sessie mede mogelijk gemaakt werd in 2021 en 2022.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/