CGN maakt data wedstrijden 2023 bekend

Gepubliceerd op 05-06-2022 in Seizoen 2023

CGN maakt data wedstrijden 2023 bekend

Meer weten? Informatieavond 20 september 2022

Het CGN seizoen 2022 lijkt nog maar net voorbij en we zijn alweer druk met de voorbereidingen van het seizoen 2023 bezig. Het is misschien nog vroeg maar het is wel goed om de wedstrijddata al in de agenda te zetten als je erover denkt om met je vereniging mee te doen met het CGN circuit als Color Guard, Slagwerkgroep of als showband.

De wedstrijddata van 2023 zijn:

7 januari 2023 Drachten
Color Guard

14 januari 2023 Aalsmeer
Color Guard

4 februari 2023 Wijchen
Color Guard
Indoor Percussion
Indoor Winds

18 februari 2023 Almere
Color Guard
Indoor Percussion
Indoor Winds

11 maart 2023 Leeuwarden
Color Guard
Indoor Percussion
Indoor Winds

25 maart 2023 Eindhoven
CGN CHAMPIONSHIPS 2023 (NK)

Mocht je interesse hebben om mee te doen of wil je meer weten over CGN? Zet dan de datum van dinsdagavond 20 september in je agenda want dan organiseert CGN haar informatieavond voor alle verenigingen die willen kennismaken met CGN. Hier kun je kennismaken met de mensen achter CGN, wat het CGN circuit inhoudt en kun je al je vragen stellen die je hebt. Wellicht word je zo enthousiast dat je als vereniging besluit mee te doen in 2023!

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

VSB Fonds

Het VSB Fonds ondersteunt CGN met haar pijler Educatie. Via feedback, workshops, clinics zowel fysiek als online content bereikt CGN honderden individuele leden en instructeurs. Hiermee brengt CGN de activiteit in haar geheel op een hoger niveau, jaar in jaar uit. Specifiek in 2021 heeft het VSB Fonds een financiële bijdrage geleverd waardoor de fysieke en online sessie mede mogelijk gemaakt werd in 2021 en 2022.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/