CGN stelt aan jullie voor: Onze nieuwe speaker: Niels van der Burg!

Gepubliceerd op 07-12-2023 in Seizoen 2024

CGN stelt aan jullie voor: Onze nieuwe speaker: Niels van der Burg!

Hi,

Ik ben Niels en ik mag mij voor het komende seizoen de speaker van het CGN noemen. Ik heb er super veel zin in!! De lat is natuurlijk wel heel hoog gelegd door Richard, maar dat weerhoudt mij er niet van om het gezicht van CGN te zijn op de Contestdagen.

Ik ben 6 jaar geleden in contact gekomen met het Indoorseizoen via mijn vrouw. Zij liep op dat moment bij Jubal Dordrecht. Zelf had ik hiervoor nog niet echt iets vernomen van de indoor activiteiten. Ik ben op dit moment muzikant bij de Rijnmondband uit Schiedam en heb zelf een Indoor Winds seizoen gelopen bij Jubal in 2019.

Nu wordt mijn verwachting gevraagd bij mijn voorstelrondje. Nou, deze heb ik zeker. Ik verwacht dat komend seizoen weer een knaller van een seizoen gaat worden! Zowel bij de Guards als bij Winds en Indoor Percussie. De diversiteit van alle onderdelen. De jonge talenten en wie weet wel weer nieuwe groepen binnen het CGN! Ik hoop op verrassende units die afgelopen zomer/winter door zijn gegaan met ontwikkelen.

Maar bovenal verwacht ik dat de saamhorigheid weer als vanouds is. Vriendschappen die ontstaan en zich nog verder ontwikkelen. Samen ontwikkelen en werken naar die ene dag, 23 maart waar wij met een spetterende show het Indoorseizoen gaan afsluiten!

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten op één van de contesten in het seizoen 2024!

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

DDF Beheer

Bezoek website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Bezoek website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Bezoek website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Bezoek website

Guard Gear UK

Guard Gear is one of the UK's leading distributors of equipment for Colourguard and Winterguard groups across the country and continent. We are also the only official European distributor of Design By King products.

Bezoek website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/