GuardGear UK nieuwe sponsor van CGN in 2024

Gepubliceerd op 05-01-2024 in Seizoen 2024

GuardGear UK nieuwe sponsor van CGN in 2024

GuardGear UK, een toonaangevende leverancier van Guard- en Dance-materialen van Amerikaanse makelij, is verheugd hun sponsoring van het komende Color Guard Nederland (GCN)-seizoen aan te kondigen. Dit markeert een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf, aangezien zij voor het eerst hun steun aan de Color Guard-activiteit buiten de grenzen van Groot-Brittannië uitbreiden.

GuardGear UK is sinds de start in 2021 een toegewijd supporter van de activiteit. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteitmateriaal van de beste fabrikanten uit de USA. Ze zijn een vertrouwde naam geworden in de industrie, bekend om hun toewijding aan uitmuntendheid en de passie voor onze sport.

De algemeen directeur van GuardGear UK, Paul Riddell, uitte zijn enthousiasme over de samenwerking en zei: "We zijn verheugd om aan boord te komen als partner voor het GCN-seizoen 2024. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2021 hebben we ons altijd ingezet voor het ondersteunen van de activiteiten in Groot-Brittannië en Europa, en het leveren van het beste materiaal uit de USA aan alle deelnemers."

Het besluit om het Color Guard Nederland-seizoen te sponsoren sluit aan bij de missie van GuardGear UK om de groei en ontwikkeling van de activiteit binnen de internationale gemeenschap te bevorderen. Door dergelijke evenementen te ondersteunen, willen ze bijdragen aan de levendige en dynamische sfeer van de color guard-wereld en tegelijkertijd de deelnemers te voorzien van materialen met de hoogste kwaliteit die beschikbaar is.

Color Guard Nederland, bekend om zijn competitieve en visueel verbluffende optredens, trekt getalenteerde en toegewijde individuen van over de hele wereld aan. De sponsoring van GuardGear UK weerspiegelt niet alleen hun toewijding aan de Color Guard-gemeenschap, maar ook hun erkenning van het internationale bereik en de impact van deze unieke en boeiende evenementen.

De organisatoren en deelnemers van Color Guard Nederland kunnen dankzij de steun van GuardGear UK een seizoen vol innovatie, creativiteit en ongeëvenaarde prestaties verwachten. Terwijl het bedrijf zijn voetafdruk in de industrie blijft uitbreiden, kunnen zowel deelnemers als liefhebbers uitkijken naar het beste dat GuardGear UK te bieden heeft op het gebied van hoogwaardige materiaal en niet-aflatende ondersteuning voor de performing arts.

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

DDF Beheer

Bezoek website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Bezoek website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Bezoek website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Bezoek website

Guard Gear UK

Guard Gear is one of the UK's leading distributors of equipment for Colourguard and Winterguard groups across the country and continent. We are also the only official European distributor of Design By King products.

Bezoek website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/