Veelgestelde vragen

Welkom in de ticketshop van Color Guard Nederland (CGN). Hier kunt u kaarten bestellen voor de evenementen van CGN.
Lees voor u gaat bestellen de leveringsvoorwaarden goed door. Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons weten, via een mail aan tickets@colorguard.org.

ALGEMEEN

  • Kaarten zijn alleen af te halen aan de kassa. CGN verzendt nooit kaarten vooraf. Lees hierover meer onder "Hoe kom ik aan de kaarten"
  • De kaartverkoop voor een reguliere contest loopt tot en met de woensdag voor die contest, daarna zijn er nog kaarten verkrijgbaar aan de kassa vanaf een half uur voor aanvang van de contest tot en met het einde, of zolang de voorraad strekt,
  • We nemen nooit reserveringen aan. Niet via email, telefonisch, noch aan de kassa op de contestdag zelf.

Hoe werkt de betaling?
U kunt kaarten direct betalen door middel van iDeal (internetbankieren)en credit card.
Als uw betaling door ons ontvangen en verwerkt is, ontvangt u daarvan een bevestigingsmail.

Hoe kom ik aan de kaarten?
CGN verzendt kaarten niet! Ze liggen voor u klaar bij de kassa van het betreffende evenement.
Het is raadzaam een print van uw bevestigingsmail mee te nemen of in elk geval uw bestelnummer paraat te hebben.

Hoe laat moet ik de kaarten uiterlijk ophalen?
Betaalde kaarten worden nooit doorverkocht. CGN geeft geen geld terug als u niet komt of als u afziet van de bestelling.
Niet (op tijd) betaalde kaarten gaan de verkoop weer in.

Kom op tijd en houd rekening met drukte bij de kassa voor het ophalen van uw tickets. Het zou vervelend zijn als u het optreden van uw favoriete groep mist omdat er een rij stond bij de kassa.

Wat moet ik verder weten?

Op uw bestelling zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Wat moet ik weten over kinderen?

In onze leveringsvoorwaarden treft u de informatie over jonge kinderen en toegangskaarten. Tijdens CGN Championships moeten alle kinderen een kaartje aanschaffen omdat stoelen op nummer staan.

Waar kan ik terecht met overige vragen?

Heeft u toch nog vragen n.a.v. uw bestelling? U kunt ons mailen op tickets@colorguard.org.

 Tip, deel deze pagina!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

DDF Beheer

Bezoek website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Bezoek website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Bezoek website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Bezoek website

Guard Gear UK

Guard Gear is one of the UK's leading distributors of equipment for Colourguard and Winterguard groups across the country and continent. We are also the only official European distributor of Design By King products.

Bezoek website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/