Verblijf, versnaperingen en vermaak in Eindhoven

Verblijf, versnaperingen en vermaak in Eindhoven

Het hoogtepunt van elk CGN-seizoen is in de prachtige stad Eindhoven. Wil je alles van begin tot eind meemaken en zoek je een verblijf of een plek om lekker te eten? Volg deze links:

Hotels

Naam

Omschrijving

Van Der Valk

Het Van der Valk hotel ligt vlak naast het Indoor Sportcentrum Eindhoven en is al jaren het thuis hotel van CGN.

Bastion Hotel

Bastion Hotel Eindhoven Waalre is gelegen in Eindhoven, op 1.7 km van Indoor Sportcentrum Eindhoven, en biedt accommodatie met een gedeelde lounge, gratis privéparkeren, een terras en een restaurant. Dit hotel met 4 sterren biedt gratis WiFi, een 24-uursreceptie en een bagageopslagruimte. Voor een drankje kun je terecht bij de bar.

Amrath hotel

Het Amrâth Hotel Eindhoven ligt aan de rand van het centrum van Eindhoven, op 2.5 km van het Indoor Sportcentrum Eindhoven. Het biedt gratis WiFi in het hele hotel en parkeergelegenheid voor EUR 12,50 per dag (op basis van beschikbaarheid).

Booking.com

Alle hotels in Eindhoven en omgeving.

Restaurants

Naam

Omschrijving

Oriental Green House

Heerlijk oosters eten tegenover het indoor sport centrum. Laat je verrassen door de variatie in smaken die de Oosterse keuken kan bieden en dompel jezelf onder in een heerlijke avond uit.

Leemerhoef

Heerlijk dineren met een verrassingsmenu, dichtbij het Bastion Hotel Eindhoven

Grieks restaurant Leonidas

Heerlijk Grieks eten op slechts 2.7 kilometer van het Indoor Sport Centrum

McDonald's Eindhoven Noordbrabantlaan

Op bijna 7 kilometer van de sporthal vind je de McDonalds. Er gaat natuurlijk geen contest voorbij zonder de Mac.

De volgende restaurants bezorgen bij het Indoor Sportcentrum of de Fontys Sporthogeschool (Spreek duidelijk af waar de maaltijden bezorgd kunnen worden)

Dominos

Nigellapad 1, Unit 19, 5643 CC Eindhoven

New York Pizza

Heezerweg 256C, 5643 KJ Eindhoven

Thuisbezorgd.nl

Allerlei verschillende maaltijden die bezorgd kunnen worden.

Bungalows and B&Bs

Naam

Omschrijving

B&B Eindhoven via Booking.com

Alle B&Bs via Booking.com. Kijk meteen welke nog beschikbaar zijn.

Airbnb

Heerlijke kamers en appartmenten beschikbaar in Eindhoven.

Center parcs Kempervennen

Omring jezelf en je gezelschap in dit natuurrijke park! Kies hoeveel luxe je wilt, of ga voor een bijzondere accommodatie zoals een Woonboot of Avontuur cottage. In de Wellness cottage heb je zelfs een eigen sauna!

Supermarkten en winkels

Naam

Omschrijving

Eindhoven Centrum

Ga heerlijk winkelen in het centrum van Eindhoven. Of je nu op zoek bent naar high fashion, kleinschalige initiatieven, Dutch design of vintage stores: Eindhoven is dé winkelstad van Zuid-Nederland.

Jumbo Waalre

Hortensialaan 2, 5582 CL Waalre

Albert Heijn

Roostenlaan 112, 5644 GJ Eindhoven

Aldi

Aalsterweg 141-143, 5644 RA Eindhoven

Lidl

Willaertplein 11, 5654 LN Eindhoven

Voor meer informatie over Eindhoven:

 Tip, deel deze pagina!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

DDF Beheer

Bezoek website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Bezoek website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Bezoek website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Bezoek website

Guard Gear UK

Guard Gear is one of the UK's leading distributors of equipment for Colourguard and Winterguard groups across the country and continent. We are also the only official European distributor of Design By King products.

Bezoek website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/