Save the date: 14 September CGN Introductieavond 2022....zorg dat je erbij bent

Published on 29-08-2021 in Seizoen 2022

Save the date: 14 September CGN Introductieavond 2022....zorg dat je erbij bent

Het seizoen van CGN 2022 start dit jaar op 14 september met een introductieavond voor verenigingen die kennis willen maken met deze hele dynamische tak van sport binnen de KNMO. CGN organiseert indoorevenementen waarin tot de verbeeldingsprekende shows van Color Guard groepen, waanzinnig Slagwerktheater en innovatieve shows van windsensembles bijelkaar worden gebracht op een sportvloer. Ieder jaar verrassen de groepen het publiek weer met de meest doordachtige programma’s. Of je nu van Pop, klassiek, modern, jazz of house houdt….alle stijlen komen voorbij tijdens een CGN evenement. In 2020 waren hier meer dan 80 deelnemende groepen te zien terwijl in 2021 dit uitgroeide tot een online evenement met bijna 280 shows door groepen uit 16 landen.

Geef je les aan of ben je lid van een slagwerkgroep, mars- of showband, dansgroep, majorette/twirlteam of een harmonie/fanfareorekste en ben je nieuwsgierig wat CGN voor jouw club kan betekenen? Wil je eens meedoen aan een evenement dat energie geeft met een waanzinnig enthousiast publiek? Wil jouw groep ook eens meedoen aan de CGN competitie of wil je er gewoon meer van weten? Dat is natuurlijk begrijpelijk dus organiseert CGN een Online Introductieavond.

Tijdens deze online introductieavond zullen diverse mensen vanuit CGN je vertellen wat CGN is, hoe de competitie in elkaar zit en wat de verwachtingen zijn voor het seizoen 2022. Er wordt vaak veel gezegd en geschreven over de CGN competitie en smaken verschillen maar waar iedereen het over eens is: de sfeer en toegevoegde waarde van de CGN evenementen is ongekend in Nederland en Europa. Het is een mix van theater en sport. Iedere groep krijgt applaus of je nu beginner of topgroep bent. De jury staat op een erkend hoog niveau en geeft hele toepasbare input en feedback op je programma’s waarbij het leren en beter worden bovenaan het lijstje staat en niet het winnen zelf.

De activiteit van CGN staat internationaal hoog aangeschreven; onze groepen doen mee in de hoogste divisie wereldwijd. Uit heel Europa komen ieder jaar groepen naar Nederland om minimaal een keer te ervaren wat CGN is. Wil jij dat ook eens ervaren? Geef je dan op voor de CGN Introductieavond 2022.

Dinsdagavond 14 september 2021

Start: 19.30 via Zoom

Eind: 21.00 uur

Je kunt je opgeven via de site van CGN. Klik hier om op je op te geven

Geef hierbij, naast jouw naam en contactgegevens ook de naam van je vereniging en jouw rol daarbinnen. Natuurlijk mag je meerdere mensen opgeven voor de introductieavond. Op 14 september in de loop van de middag krijgt iedereen een link toegemaild waarmee ze de Online Introductie-avond kunnen volgen.

We zien je graag op 14 september!

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware 3D is used by marching ensembles across the world to develop their routines. Since 1982, Pyware has been the recognized leader in drill design software.

Available in 3 editions, Pyware 3D is the solution for ensembles of any size or skill.

Visit website

Brainpink

Visit website

Creativeorange

Creativeorange creates platforms where people come together to shop, book trips, like, share and discuss. Platforms which helps companies grow, gain insight and compete.

Visit website

PMD Consulting group

Visit website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Visit website

DDF Beheer

Visit website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Visit website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Visit website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Visit website

Guard Gear UK

Visit website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Visit website

Please note, you are leaving this website

Registration takes place via our Intranet. Click the link below to start your registration process.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Share this page

Enter your details below and the e-mail address of the person you want to share this page with.

Note: you will leave the website

http://www.videovault.eu/