Save the date: 14 september: De CGN Informatieavond 2022....Schrijf je nu in en zorg dat je erbij bent

Gepubliceerd op 29-08-2021 in Seizoen 2022

Save the date: 14 september: De CGN Informatieavond 2022....Schrijf je nu in en zorg dat je erbij bent

Het seizoen van CGN 2022 start dit jaar op 14 september met een informatieavond voor verenigingen die kennis willen maken met deze hele dynamische tak van sport binnen de KNMO. CGN organiseert indoorevenementen waarin tot de verbeeldingsprekende shows van Color Guard groepen, waanzinnig Slagwerktheater en innovatieve shows van windsensembles bijelkaar worden gebracht op een sportvloer. Ieder jaar verrassen de groepen het publiek weer met de meest doordachtige programma’s. Of je nu van Pop, klassiek, modern, jazz of house houdt….alle stijlen komen voorbij tijdens een CGN evenement. In 2020 waren hier meer dan 80 deelnemende groepen te zien terwijl in 2021 dit uitgroeide tot een online evenement met bijna 280 shows door groepen uit 16 landen.

Geef je les aan of ben je lid van een slagwerkgroep, mars- of showband, dansgroep, majorette/twirlteam of een harmonie/fanfareorkest/brassband en ben je nieuwsgierig wat CGN voor jouw club kan betekenen? Wil je eens meedoen aan een evenement dat energie geeft met een waanzinnig enthousiast publiek? Wil jouw groep ook eens meedoen aan de CGN competitie of wil je er gewoon meer van weten? Dat is natuurlijk begrijpelijk dus organiseert CGN een Online Informatieavond.

Tijdens deze online introductieavond zullen diverse mensen vanuit CGN je vertellen wat CGN is, hoe de competitie in elkaar zit en wat de verwachtingen zijn voor het seizoen 2022. Er wordt vaak veel gezegd en geschreven over de CGN competitie en smaken verschillen maar waar iedereen het over eens is: de sfeer en toegevoegde waarde van de CGN evenementen is ongekend in Nederland en Europa. Het is een mix van theater en sport. Iedere groep krijgt applaus of je nu beginner of topgroep bent. De jury staat op een erkend hoog niveau en geeft hele toepasbare input en feedback op je programma’s waarbij het leren en beter worden bovenaan het lijstje staat en niet het winnen zelf.

De activiteit van CGN staat internationaal hoog aangeschreven; onze groepen doen mee in de hoogste divisie wereldwijd. Uit heel Europa komen ieder jaar groepen naar Nederland om minimaal een keer te ervaren wat CGN is. Wil jij dat ook eens ervaren? Geef je dan op voor de CGN Informatieavond 2022!

Dinsdagavond 14 september 2021

Start: 19.30 via Zoom

Eind: 21.00 uur

Je kunt je opgeven via de site van CGN. Klik hier om op je op te geven

Geef hierbij, naast jouw naam en contactgegevens ook de naam van je vereniging en jouw rol daarbinnen. Natuurlijk mag je meerdere mensen opgeven voor de introductieavond. Op 14 september in de loop van de middag krijgt iedereen een link toegemaild waarmee ze de Online Informatieavond kunnen volgen.

We zien je graag op 14 september!

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/