UPDATE: Championships 2020 voor iedereen in Eindhoven

Gepubliceerd op 17-10-2019 in Seizoen 2020

UPDATE: Championships 2020 voor iedereen in Eindhoven

De Championships voor de Colorguard Kids en Cadet Class groepen zullen in 2020 ook nog gewoon in Eindhoven zijn. Het plan om ze een eigen Championships in Leeuwarden te geven, is voor aankomend seizoen van de baan.

Veel groepen waren verrast door het besluit en de besluitvorming. Daarnaast is het ook pas laat gecommuniceerd, wat voor groepen nogal wat praktische problemen oplevert.
Het Kernteam heeft naar de groepen geluisterd en heeft besloten ze tegemoet te komen en het besluit voor 2020 te herzien.

“Wij zullen ons de komende periode focussen op een scenario waarin het past binnen de beschikbare tijd,” geeft Niels Merkx aan, die al jaren de tijdschema’s maakt. “Maar er moet ook op een of andere manier tegemoet gekomen worden aan de organisatorische elementen.”

CGN ziet daar namelijk ook een aantal praktische uitdagingen. Zo geeft Vera van den Meiracker aan dat er niet alleen een vol tijdschema is. “Het betekent ook dat we nog meer groepen moeten plaatsen in kleedkamers, warming up-ruimtes, en ga zo maar door.”

De groei van CGN heeft dus niet alleen consequenties voor het tijdsschema, maar ook voor de faciliteiten. Er zullen uitdagingen zijn, met zoveel mensen tegelijk in en rondom het Sportcentrum en de Hogeschool.
“Het is op dit moment echt nog niet aan te geven hoe de dag eruit gaat zien en wie waar en wanneer zijn Prelims of Championships heeft,” leggen beiden verder uit. “Ook al omdat nog lang niet alle groepen zich op dit moment al hebben ingeschreven.”

De groepen hebben inmiddels een mail ontvangen met een uitleg hoe ze zich alsnog kunnen inschrijven.

Niels hoopt dat voor iedereen duidelijk is, dat dit besluit niets zegt over de opzet van de CGN Championships ná 2020. “Zoals het de afgelopen jaren ging, gaat het in de toekomst niet meer passen.” Alle scenario’s zijn weer open en de groepen zullen daar zeker bij betrokken worden. Bovendien zal het besluit ook veel eerder gecommuniceerd worden.
“Dat zijn lessen die wij hieruit wel geleerd hebben.”

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

DDF Beheer

Bezoek website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Bezoek website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Bezoek website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Bezoek website

Guard Gear UK

Guard Gear is one of the UK's leading distributors of equipment for Colourguard and Winterguard groups across the country and continent. We are also the only official European distributor of Design By King products.

Bezoek website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/