UPDATE: Championships 2020 voor iedereen in Eindhoven

Gepubliceerd op 17-10-2019 in Seizoen 2020

UPDATE: Championships 2020 voor iedereen in Eindhoven

De Championships voor de Colorguard Kids en Cadet Class groepen zullen in 2020 ook nog gewoon in Eindhoven zijn. Het plan om ze een eigen Championships in Leeuwarden te geven, is voor aankomend seizoen van de baan.

Veel groepen waren verrast door het besluit en de besluitvorming. Daarnaast is het ook pas laat gecommuniceerd, wat voor groepen nogal wat praktische problemen oplevert.
Het Kernteam heeft naar de groepen geluisterd en heeft besloten ze tegemoet te komen en het besluit voor 2020 te herzien.

“Wij zullen ons de komende periode focussen op een scenario waarin het past binnen de beschikbare tijd,” geeft Niels Merkx aan, die al jaren de tijdschema’s maakt. “Maar er moet ook op een of andere manier tegemoet gekomen worden aan de organisatorische elementen.”

CGN ziet daar namelijk ook een aantal praktische uitdagingen. Zo geeft Vera van den Meiracker aan dat er niet alleen een vol tijdschema is. “Het betekent ook dat we nog meer groepen moeten plaatsen in kleedkamers, warming up-ruimtes, en ga zo maar door.”

De groei van CGN heeft dus niet alleen consequenties voor het tijdsschema, maar ook voor de faciliteiten. Er zullen uitdagingen zijn, met zoveel mensen tegelijk in en rondom het Sportcentrum en de Hogeschool.
“Het is op dit moment echt nog niet aan te geven hoe de dag eruit gaat zien en wie waar en wanneer zijn Prelims of Championships heeft,” leggen beiden verder uit. “Ook al omdat nog lang niet alle groepen zich op dit moment al hebben ingeschreven.”

De groepen hebben inmiddels een mail ontvangen met een uitleg hoe ze zich alsnog kunnen inschrijven.

Niels hoopt dat voor iedereen duidelijk is, dat dit besluit niets zegt over de opzet van de CGN Championships ná 2020. “Zoals het de afgelopen jaren ging, gaat het in de toekomst niet meer passen.” Alle scenario’s zijn weer open en de groepen zullen daar zeker bij betrokken worden. Bovendien zal het besluit ook veel eerder gecommuniceerd worden.
“Dat zijn lessen die wij hieruit wel geleerd hebben.”

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/