Waanzinnige dag in een gezellig Topsportcentrum

Gepubliceerd op 29-02-2020 in Seizoen 2020

Waanzinnige dag in een gezellig Topsportcentrum

Sinds gisteravond wordt er al hard gewerkt in het Topsportcentrum Almere om alles op tijd gereed te hebben voor contest Almere. Vanochtend vroeg worden de laatste puntjes op de bekende i gezet. Met 86 optredens door deelnemers uit zes verschillende landen is dit een van de grootste evenementen van het CGN-seizoen. En terwijl het buiten nat en winderig is, kunnen we binnen genieten.

Om 08.30 uur start de contest met IP Class. Advendo PE betreden als allereerste vandaag de vloer. Wat een fantastisch Prelims ochtend is dit. Ondanks het vroege tijdstip wordt er al op zeer hoog niveau gepresteerd. Wat dan natuurlijk veel beloofd voor Finals later op deze dag. Gaande de ochtend wordt het hoe langer hoe drukker en gezelliger in de hal. Als om 13.39 uur Sensation Perfomance Ensemble World als laatste de Prelims afsluit kunnen we nu al spreken over een zeer geslaagde ochtend. En dat het tijdens Finals spannend gaat worden hoeven wij je niet te vertellen.
In verschillende Colorguard classes is het prelims optreden extra belangrijk, omdat niet alle groepen kunnen optreden in het avondprogramma. In de Regional A Class gaan de beste vier groepen door, in de A-Class de beste vijf.

In de middag zijn het vooral de jeugdgroepen die we op de vloer zien. De programma’s zijn aangrijpend, ontroerend, maar vooral heerlijk om van te genieten.

De drie deelnemers in Kids Class waren aan elkaar gewaagd, met Trinity Mini’s als eerste met 74,74 punten, The Pride PreCadets met amper 4 tienden minder en Sensation daar weer minder dan twee punten achter. The Pride pakte wel de volle winst in de Cadet en de Junior Class. Indoor Winds Junior Class wordt gewonnen door Beatrix, hun “The Floor is Lava” programma is bijna letterlijk het tegenovergestelde van dat van de nummer twee in deze class, Johan Friso met “Snow”.
Een unit die voor het allereerst meedoet bij CGN is Focus uit Den Helder. In de Prep Class scoren zij ruim 79 punten, een prachtig resultaat voor zo’n eerste keer. Ook bij Indoor Percussion zien we een debutant: Showband Hollandia scoort in de Prep Class een zeer verdienstelijke 70,1.

We sluiten de middag af met twee Franse deelnemers in de Percussion Concert Class. Red Light verslaat daarin Red Infinity.

Op de uitslagen-pagina vind je inmiddels alle scores die tot nu toe bekend zijn.

De eerste optredens van het avondprogramma zijn nu alweer in volle gang, we doen daarvan later apart verslag.

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/