Succesvolle 'draaidag' CGN Media in Eemnes

Gepubliceerd op 28-11-2019 in CGN Media

Succesvolle 'draaidag' CGN Media in Eemnes

Woensdag 27 november heeft het CGN Media team vele nieuwe opnames gemaakt, die de komende periode online zullen komen. Er werden nieuwe interviews opgenomen voor inmiddels bekende rubrieken, maar ook voor nieuwe rubrieken. De opnames werden gemaakt door Brainpink, het bedrijf dat ook de nabewerking en montage gaat verzorgen. Het CGN Mediateam stond onder leiding van René Ranzijn.

Voorzitter Paul Doop was erbij en is erg enthousiast. “Rene heeft met zijn team enorm veel werk verzet en het resultaat was een aantal goede interviews met interessante bekende en minder bekende gasten die allemaal belangeloos naar Eemnes zijn gekomen om aan deze dag mee te werken.

“Degenen die erbij waren, hebben kunnen zien en voelen hoeveel werk erin heeft gezeten, door een nieuw team met oude bekenden uit onze wereld, maar ook met nieuwe ‘sterren’. Ze hebben in elk geval gemeen dat ze allemaal dezelfde passie delen. Dit is ook CGN!”

Er zijn onder meer interviews geweest met Jelle Roeper, Bart van Meijl, Antoin Peeters, Marciano Metz en Bas Duister. De foto’s hieronder geven je een indruk van de dag.

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/