Hall of Fame-lid Andries van de Graaf overleden

Gepubliceerd op 03-06-2019 in CGN

Hall of Fame-lid Andries van de Graaf overleden

Dit weekeinde bereikte ons het droevige bericht dat Andries van de Graaf, lid van de CGN Hall of Fame woensdag 29 mei jl is overleden. Hiermee is een van de grondleggers van het huidige CGN van ons heen gegaan.

Naast zijn baanbrekend werk bij Jubal uit Dordrecht stak Andries veel tijd in de nationale drumcorps en later winterguard activiteit. Hij was actief als jurylid bij CGN en ook juryvoorzitter. Andries was de drijvende kracht achter het opzetten van een educatieplan voor CGN en daarna was hij hiervoor verantwoordelijk voor van 1980 tot 1992. Hij zag toen al in dat dit een belangrijke factor zou worden voor CGN. Andries gaf hiermee een stevig fundament door aan de volgende generatie juryleden en bestuurders van CGN.

Voorzitter CGN Paul Doop: Ik wist dat Andries ongeneeslijk ziek was en was daarom enorm geroerd maar ook vereerd dat hij samen met met zijn vrouw naar de 40e CGN Championships kwam. Hoewel hij toen al veel pijn had, zag ik dat hij genoot van dit spektakel en vond hij het vreselijk dat hij niet de hele avond kon blijven. In een fijn gesprek een paar weken geleden nog bij hem thuis vertelde hij me dat hij met veel trots keek naar CGN. “Met alles wat we destijds als pioniers (zoals o.a. ook Jan Meijjer en ik) probeerden, zijn jullie er als enige in geslaagd om van een goed idee toen een groot succes nu te maken, en dat al jarenlang” Ik was vereerd dat Andries deze woorden sprak. Andries was altijd eerlijk en duidelijk wat hij vond van zaken en zo ook richting CGN. In de afgelopen jaren hebben we mooie discussies gehad over onze activiteit en motiveerde hij mij en CGN om dat extra stapje te zetten om de activiteit nog verder te brengen.

Andries is een medegrondlegger van CGN en wij bij CGN zijn dan ook enorm verdrietig dat hij ons is ontvallen.

Namens CGN wens ik Helma, de kinderen en hun gezinnen veel kracht en sterkte toe met dit grote verlies.

Paul Doop

Voorzitter CGN

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/