Hall of Fame-lid Andries van de Graaf overleden

Gepubliceerd op 03-06-2019 in CGN

Hall of Fame-lid Andries van de Graaf overleden

Dit weekeinde bereikte ons het droevige bericht dat Andries van de Graaf, lid van de CGN Hall of Fame woensdag 29 mei jl is overleden. Hiermee is een van de grondleggers van het huidige CGN van ons heen gegaan.

Naast zijn baanbrekend werk bij Jubal uit Dordrecht stak Andries veel tijd in de nationale drumcorps en later winterguard activiteit. Hij was actief als jurylid bij CGN en ook juryvoorzitter. Andries was de drijvende kracht achter het opzetten van een educatieplan voor CGN en daarna was hij hiervoor verantwoordelijk voor van 1980 tot 1992. Hij zag toen al in dat dit een belangrijke factor zou worden voor CGN. Andries gaf hiermee een stevig fundament door aan de volgende generatie juryleden en bestuurders van CGN.

Voorzitter CGN Paul Doop: Ik wist dat Andries ongeneeslijk ziek was en was daarom enorm geroerd maar ook vereerd dat hij samen met met zijn vrouw naar de 40e CGN Championships kwam. Hoewel hij toen al veel pijn had, zag ik dat hij genoot van dit spektakel en vond hij het vreselijk dat hij niet de hele avond kon blijven. In een fijn gesprek een paar weken geleden nog bij hem thuis vertelde hij me dat hij met veel trots keek naar CGN. “Met alles wat we destijds als pioniers (zoals o.a. ook Jan Meijjer en ik) probeerden, zijn jullie er als enige in geslaagd om van een goed idee toen een groot succes nu te maken, en dat al jarenlang” Ik was vereerd dat Andries deze woorden sprak. Andries was altijd eerlijk en duidelijk wat hij vond van zaken en zo ook richting CGN. In de afgelopen jaren hebben we mooie discussies gehad over onze activiteit en motiveerde hij mij en CGN om dat extra stapje te zetten om de activiteit nog verder te brengen.

Andries is een medegrondlegger van CGN en wij bij CGN zijn dan ook enorm verdrietig dat hij ons is ontvallen.

Namens CGN wens ik Helma, de kinderen en hun gezinnen veel kracht en sterkte toe met dit grote verlies.

Paul Doop

Voorzitter CGN

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

DDF Beheer

Bezoek website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Bezoek website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Bezoek website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Bezoek website

Guard Gear UK

Guard Gear is one of the UK's leading distributors of equipment for Colourguard and Winterguard groups across the country and continent. We are also the only official European distributor of Design By King products.

Bezoek website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/