Hall of Fame lid Rob Ramselaar overleden

Gepubliceerd op 16-06-2020 in CGN

Hall of Fame lid Rob Ramselaar overleden

Onlangs bereikte ons het slechte nieuws dat na een ongelijke strijd met een vreselijke ziekte CGN Hall of Fame lid Rob Ramselaar is overleden.

Vera van den Meiracker, CGNs Event Coordinator, kent Rob niet alleen als man van het eerste uur bij CGN. Zij kent hem ook van haar eigen tijd bij Avant Courir. "Rob was altijd in voor een biertje en een gesprek aan de bar en je zag hem nooit zonder zijn trommelstokken in zijn hand of zijn broekzak," herinnert zij zich. "Hij was niet alleen een enorm leuke, maar ook bijzonder goede instructeur. Ik heb zelf nog les van hem gehad toen ik een jaar met multitoms heb gelopen."

Voorzitter Paul Doop: "Ik heb Rob leren kennen in beginjaren 80 als slagwerkinstructeur bij In Aethere Musica en later Avant Courir.

Met zijn drive en kennis heeft hij als voorbeeld gediend voor vele andere slagwerk-instructeurs. Hij heeft zich enorm ingezet om Drum Corps in Nederland op de kaart te zetten als bestuurder van Drum Corps Holland. Daaruit is uiteindelijk ook CGN voortgekomen en ook daarin had hij een groot aandeel."

Hiervoor is Rob dan ook niet voor niets geëerd door hem op te nemen in de allereerste lichting van de Hall of Fame, toen CGN verderging als zelfstandige organisatie in 1995.

Rob was een vaste gast op de CGN-evenementen. "Altijd samen met zijn broer Ron kwam ik ze tegen op de CGN Championships maar ook vaak op de contest in Almere," gaat Paul verder. "Rob vond het fantastisch toen wij Indoor Percussion introduceerden en later ook Indoor Winds. We konden uren praten over geweldige slagwerkarrangementen en over de huidige stand van zaken van showbands in Nederland."

Rob was een echte fan van CGN. We zullen hem herinneren als een van de grondleggers van drum corps in Nederland en als trots lid van de CGN Hall of Fame. We zullen hem als mens missen op onze evenementen.

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

DDF Beheer

Bezoek website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Bezoek website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Bezoek website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Bezoek website

Guard Gear UK

Guard Gear is one of the UK's leading distributors of equipment for Colourguard and Winterguard groups across the country and continent. We are also the only official European distributor of Design By King products.

Bezoek website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/