Opnieuw informatieavond over de CGN Competitie

Gepubliceerd op 18-08-2019 in CGN

Opnieuw informatieavond over de CGN Competitie

Op dinsdagavond 17 september organiseert CGN weer een informatieavond in Eemnes. Een kennismaking met Indoor Percussion, Indoor Winds en Color Guard, de almaar groeiende vormen van competitie voor Slagwerk-, Brass- en Color Guard Ensembles.

De competitie voor slagwerkgroepen en blazersensembles van CGN blijft nieuwe groepen trekken. De deelnemers noemen het verfrissend, gaaf en laten in korte tijd een enorme groei zien. Meedoen aan de competitie blijkt een goede en effectieve manier om met je groep te werken aan kwaliteit. CGN, onderdeel van de KNMO, organiseert al jaren een bijzondere competitie voor slagwerkgroepen, color guardgroepen en blazersensembles op het gebied van Show.

De kracht van het concept is dat het om een relatief kort programma gaat (tussen de 5 en 7 minuten) waarbinnen je het beste van jezelf laat zien als groep zowel op inhoud (artistiek) als uitvoering. De competitie heeft een enorme aantrekkingskracht omdat verenigingen deze vorm gebruiken om onderdelen van hun show die ze buiten geven, uit te proberen OF ze gebruiken het als trainingsmiddel voor hun leden ter voorbereiding op het zomerprogramma. Majorette- en Twirlgroepen maar ook dansgroepen gebruiken het als goed alternatief naast hun reguliere programma-onderdelen, om zo een breder aspect van hun kunnen te laten zien aan het publiek. Steeds meer showbands gebruiken het CGN-circuit om hun show uit te proberen en zelfs om hun indoorshow als tweede of derde product aan impressario's te kunnen verkopen.

De kwalitatieve groei wordt mede gestimuleerd doordat elk optreden wordt becommentarieerd door een zeer kundig, internationaal juryteam. De verenigingen staan versteld hoe snel ze kwalitatief groeien door de manier van het geven van deze input maar ook het bieden van workshops en clinics, soms zelfs op de wedstrijddag.

Dit klinkt misschien voor u als vereniging nog wat vaag of misschien roept het allemaal vragen op. Kom dan naar de CGN-Informatieavond! Op dinsdagavond 17 september houdt CGN haar Informatieavond voor geïnteresseerde groepen. Op deze avond wordt verteld hoe het CGN-circuit in elkaar zit, wat de reglementen zijn, wat je als groep op een wedstrijddag meemaakt, wie de mensen zijn waar je terecht kan met al je vragen en hoe de inschrijving verloopt. Ook zijn er groepen aanwezig die al jaren meedoen omdat zij het belangrijk vinden nieuwe groepen te helpen dus je kunt gelijk bij deze mensen vragen hoe zij het doen.

Kom dus met je kaderleden en bestuur naar de CGN Informatieavond Seizoen 2020. Geef je op via het formulier in de agenda.

Dinsdagavond 17 september 2019

Aanvang: 20.00 uur

Sportcentrum De Hilt

Hasselaarlaan 1c

3755 AV EEMNES

Come and meet us!

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/