Opnieuw informatieavond over de CGN Competitie

Gepubliceerd op 18-08-2019 in CGN

Opnieuw informatieavond over de CGN Competitie

Op dinsdagavond 17 september organiseert CGN weer een informatieavond in Eemnes. Een kennismaking met Indoor Percussion, Indoor Winds en Color Guard, de almaar groeiende vormen van competitie voor Slagwerk-, Brass- en Color Guard Ensembles.

De competitie voor slagwerkgroepen en blazersensembles van CGN blijft nieuwe groepen trekken. De deelnemers noemen het verfrissend, gaaf en laten in korte tijd een enorme groei zien. Meedoen aan de competitie blijkt een goede en effectieve manier om met je groep te werken aan kwaliteit. CGN, onderdeel van de KNMO, organiseert al jaren een bijzondere competitie voor slagwerkgroepen, color guardgroepen en blazersensembles op het gebied van Show.

De kracht van het concept is dat het om een relatief kort programma gaat (tussen de 5 en 7 minuten) waarbinnen je het beste van jezelf laat zien als groep zowel op inhoud (artistiek) als uitvoering. De competitie heeft een enorme aantrekkingskracht omdat verenigingen deze vorm gebruiken om onderdelen van hun show die ze buiten geven, uit te proberen OF ze gebruiken het als trainingsmiddel voor hun leden ter voorbereiding op het zomerprogramma. Majorette- en Twirlgroepen maar ook dansgroepen gebruiken het als goed alternatief naast hun reguliere programma-onderdelen, om zo een breder aspect van hun kunnen te laten zien aan het publiek. Steeds meer showbands gebruiken het CGN-circuit om hun show uit te proberen en zelfs om hun indoorshow als tweede of derde product aan impressario's te kunnen verkopen.

De kwalitatieve groei wordt mede gestimuleerd doordat elk optreden wordt becommentarieerd door een zeer kundig, internationaal juryteam. De verenigingen staan versteld hoe snel ze kwalitatief groeien door de manier van het geven van deze input maar ook het bieden van workshops en clinics, soms zelfs op de wedstrijddag.

Dit klinkt misschien voor u als vereniging nog wat vaag of misschien roept het allemaal vragen op. Kom dan naar de CGN-Informatieavond! Op dinsdagavond 17 september houdt CGN haar Informatieavond voor geïnteresseerde groepen. Op deze avond wordt verteld hoe het CGN-circuit in elkaar zit, wat de reglementen zijn, wat je als groep op een wedstrijddag meemaakt, wie de mensen zijn waar je terecht kan met al je vragen en hoe de inschrijving verloopt. Ook zijn er groepen aanwezig die al jaren meedoen omdat zij het belangrijk vinden nieuwe groepen te helpen dus je kunt gelijk bij deze mensen vragen hoe zij het doen.

Kom dus met je kaderleden en bestuur naar de CGN Informatieavond Seizoen 2020. Geef je op via het formulier in de agenda.

Dinsdagavond 17 september 2019

Aanvang: 20.00 uur

Sportcentrum De Hilt

Hasselaarlaan 1c

3755 AV EEMNES

Come and meet us!

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

DDF Beheer

Bezoek website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Bezoek website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Bezoek website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Bezoek website

Guard Gear UK

Guard Gear is one of the UK's leading distributors of equipment for Colourguard and Winterguard groups across the country and continent. We are also the only official European distributor of Design By King products.

Bezoek website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/