Paul en Vera benoemd tot Ridders in de Orde van Oranje-Nassau

Gepubliceerd op 24-04-2020 in CGN

Paul en Vera benoemd tot Ridders in de Orde van Oranje-Nassau

Koning Willem-Alexander heeft CGN Voorzitter Paul Doop en Event coordinator Vera van den Meiracker-Bakker vandaag benoemd tot Ridder, tijdens de welbekende jaarlijkse Lintjesregen. Bij allebei vormde al het werk wat ze al vele jaren voor CGN doen een belangrijk onderdeel in de voordracht, maar uiteraard hebben ze veel meer gedaan.

Zo is Paul al vele jaren en op vele vlakken altijd bezig geweest in de amateurmuzieksector, in de meest brede zin van het woord. Eerst als spelend lid bij onder meer Don Bosco uit Rijswijk, Jubal Dordrecht en de Blue Devils, maar al vlug ook als arrangeur en instructeur. Als jurylid komt hij in binnen- en buitenland, waar hij onvermoeibaar meewerkt aan het beter maken van verenigingen en organisaties. Waarbij hij ook zijn enorme netwerk betrekt om wie dan ook te helpen met groeien.

Een belangrijke drijfveer voor Paul is ook inclusie, iedereen moet mee kunnen doen en iedereen heeft het recht om te groeien en te genieten. Met die visie en zijn vasthoudendheid en enthousiasme is ook Slag en Vlag gestart. Paul wist Philadelphia Zorg te overtuigen om groepen speciaal voor mensen met een beperking op te zetten. Met als doel ze vervolgens wel onderdeel te laten worden van 'gewone' korpsen, zodat er volop gesproken kan worden van integratie en inclusie. Het lid zijn van een korps in je woonplaats maakt dat je als mens met een beperking betrokken bent bij de maatschappij, mee kunt doen en erbij hoort. Juist dat heeft bij Paul continue bovenaan gestaan. Het verbinden van werelden.

Vera is vanaf het begin van CGN betrokken geweest bij de organisatie. Ook zij heeft op allerlei vlakken en niveaus gewerkt aan het telkens weer beter maken van mensen, groepen en evenementen. Liefst vanaf een plek op de achtergrond, maar wel met een duidelijk beeld voor ogen. En mede door haar inzet zijn de contests en vooral de CGN Championships al jaren dé voorbeelden voor vele andere amateur-muziek evenementen.

Als lid, stafflid en bestuurslid van onder meer Avant Courir uit Baarn was Vera van jongs af aan betrokken bij DCH en CGN. Sinds zij Event Coordinator is geworden, zijn de evenementen van CGN gegroeid van soms minder tien naar nu ruim tachtig groepen op een wedstrijd. Dat vraagt aanpassingsvermogen van iedereen. Vera heeft dit altijd in goede banen weten te leiden. Niet alleen door alles tot in de puntjes voor te bereiden, maar juist ook door altijd flexibel te blijven bij onverwachte zaken op de dag zelf.

CGN is trots op deze twee bijzondere mensen en alles wat zij tot nu toe gedaan hebben voor onze organisatie, maar ook daarbuiten.

Wij feliciteren ze van harte met deze welverdiende onderscheiding!

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

DDF Beheer

Bezoek website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Bezoek website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Bezoek website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Bezoek website

Guard Gear UK

Guard Gear is one of the UK's leading distributors of equipment for Colourguard and Winterguard groups across the country and continent. We are also the only official European distributor of Design By King products.

Bezoek website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/