Paul en Vera benoemd tot Ridders in de Orde van Oranje-Nassau

Gepubliceerd op 24-04-2020 in CGN

Paul en Vera benoemd tot Ridders in de Orde van Oranje-Nassau

Koning Willem-Alexander heeft CGN Voorzitter Paul Doop en Event coordinator Vera van den Meiracker-Bakker vandaag benoemd tot Ridder, tijdens de welbekende jaarlijkse Lintjesregen. Bij allebei vormde al het werk wat ze al vele jaren voor CGN doen een belangrijk onderdeel in de voordracht, maar uiteraard hebben ze veel meer gedaan.

Zo is Paul al vele jaren en op vele vlakken altijd bezig geweest in de amateurmuzieksector, in de meest brede zin van het woord. Eerst als spelend lid bij onder meer Don Bosco uit Rijswijk, Jubal Dordrecht en de Blue Devils, maar al vlug ook als arrangeur en instructeur. Als jurylid komt hij in binnen- en buitenland, waar hij onvermoeibaar meewerkt aan het beter maken van verenigingen en organisaties. Waarbij hij ook zijn enorme netwerk betrekt om wie dan ook te helpen met groeien.

Een belangrijke drijfveer voor Paul is ook inclusie, iedereen moet mee kunnen doen en iedereen heeft het recht om te groeien en te genieten. Met die visie en zijn vasthoudendheid en enthousiasme is ook Slag en Vlag gestart. Paul wist Philadelphia Zorg te overtuigen om groepen speciaal voor mensen met een beperking op te zetten. Met als doel ze vervolgens wel onderdeel te laten worden van 'gewone' korpsen, zodat er volop gesproken kan worden van integratie en inclusie. Het lid zijn van een korps in je woonplaats maakt dat je als mens met een beperking betrokken bent bij de maatschappij, mee kunt doen en erbij hoort. Juist dat heeft bij Paul continue bovenaan gestaan. Het verbinden van werelden.

Vera is vanaf het begin van CGN betrokken geweest bij de organisatie. Ook zij heeft op allerlei vlakken en niveaus gewerkt aan het telkens weer beter maken van mensen, groepen en evenementen. Liefst vanaf een plek op de achtergrond, maar wel met een duidelijk beeld voor ogen. En mede door haar inzet zijn de contests en vooral de CGN Championships al jaren dé voorbeelden voor vele andere amateur-muziek evenementen.

Als lid, stafflid en bestuurslid van onder meer Avant Courir uit Baarn was Vera van jongs af aan betrokken bij DCH en CGN. Sinds zij Event Coordinator is geworden, zijn de evenementen van CGN gegroeid van soms minder tien naar nu ruim tachtig groepen op een wedstrijd. Dat vraagt aanpassingsvermogen van iedereen. Vera heeft dit altijd in goede banen weten te leiden. Niet alleen door alles tot in de puntjes voor te bereiden, maar juist ook door altijd flexibel te blijven bij onverwachte zaken op de dag zelf.

CGN is trots op deze twee bijzondere mensen en alles wat zij tot nu toe gedaan hebben voor onze organisatie, maar ook daarbuiten.

Wij feliciteren ze van harte met deze welverdiende onderscheiding!

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/