Doe mee met de wereldwijde online competitie

Gepubliceerd op 12-03-2021 in Seizoen 2021

Doe mee met de wereldwijde online competitie

CGN is gastheer van de wereldwijde, online vriendschapscompetitie voor percussie, colorguard en winds

De grote variëteit in groepen en culturen trekt groepen uit de top maar ook nieuwe groepen aan om deel te nemen.

Er groeit een kleine parel in de wereld. In deze wereldwijde moeilijke tijden, worstelen de groepen die vallen onder de Performing arts. Marching bands, percussie ensembles, Color guards en Concert bands kunnen niet doen wat zij het liefste doen optreden voor een publiek. Zij missen dit enorm. En niet alleen dat, in veel landen kunnen deze groepen niet eens samen komen om te oefenen. Hierdoor hebben in sommige landen deze groepen al bijna een jaar niet kunnen trainen.

CGN heeft het initiatief genomen voor een online competitie en wij hebben hierbij contact gezocht met vrienden van CGN over de hele wereld en ze uitgenodigd om ook deel te nemen aan dit wereldwijde Online competitie. Hoewel het een competitie betreft, is het hoofddoel om groepen en solisten een doel te geven om door te gaan met dat wat ze het liefste doen.. muziek maken, dansen, riflen, sabelen en te vlaggen. Dit concept werd warm ontvangen en omarmt door vele groepen. Op dit moment hebben we een 120 inschrijvingen uit 14 verschillende landen. En nog elke dag ontvangen we verzoeken om informatie over het deelnemen, we verwachten dus nog een uitbreiden hiervanzelf in het aantal landen.

We bieden de “klassieke” indoor competitie maar nu online voor color guard, indoor percussie en indoor winds, solisten en ensemble competitie, drum challenges, brass challenges, guard challenges, concertband competition en de eTalent showcase. Alle groepen, met uitzondering van de eTalent showcase ontvangen digitaal feedback op hun optreden van ons diverse en ervaren juryteam.

Er is een grote diversiteit in de samenstelling van de deelnemers. We hebben nieuwkomers in de performing arts maar ook wereldwijd gevestigde namen. Om er een aantal te benoemen: Dartmouth Indoor Percussion, Chino World Guard en George Mason University Indoor Percussion uit de Verenigde Staten. De wereldberoemde Suranaree Girls Symphony Orchestra, de Ratwinit Bangkaeo Wind Symphony, 8 Row Percussion en Nakhonratchasima College of Dramatic Arts uit Thailand. Europese topdeelnemer The Pride of the Netherlands en Mosson drum & bugle corps uit Italië. Ook zijn er nieuwe groepen uit de Filipijnen, Puerto Rico, Costa Rica, Guatemala en Venezuela en al deze groepen zijn verenigd in de CGN Global Online Competitie.

Wil je zien hoe het werkt? Wees erbij op 21 maart om 14.00 uur voor de eerste online competitie van de groepen op www.cgnlive.nl

Wil je je inschrijven? Begin dan op deze pagina met alle informatie

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/