Doe mee met de wereldwijde online competitie

Gepubliceerd op 12-03-2021 in Seizoen 2021

Doe mee met de wereldwijde online competitie

CGN is gastheer van de wereldwijde, online vriendschapscompetitie voor percussie, colorguard en winds

De grote variëteit in groepen en culturen trekt groepen uit de top maar ook nieuwe groepen aan om deel te nemen.

Er groeit een kleine parel in de wereld. In deze wereldwijde moeilijke tijden, worstelen de groepen die vallen onder de Performing arts. Marching bands, percussie ensembles, Color guards en Concert bands kunnen niet doen wat zij het liefste doen optreden voor een publiek. Zij missen dit enorm. En niet alleen dat, in veel landen kunnen deze groepen niet eens samen komen om te oefenen. Hierdoor hebben in sommige landen deze groepen al bijna een jaar niet kunnen trainen.

CGN heeft het initiatief genomen voor een online competitie en wij hebben hierbij contact gezocht met vrienden van CGN over de hele wereld en ze uitgenodigd om ook deel te nemen aan dit wereldwijde Online competitie. Hoewel het een competitie betreft, is het hoofddoel om groepen en solisten een doel te geven om door te gaan met dat wat ze het liefste doen.. muziek maken, dansen, riflen, sabelen en te vlaggen. Dit concept werd warm ontvangen en omarmt door vele groepen. Op dit moment hebben we een 120 inschrijvingen uit 14 verschillende landen. En nog elke dag ontvangen we verzoeken om informatie over het deelnemen, we verwachten dus nog een uitbreiden hiervanzelf in het aantal landen.

We bieden de “klassieke” indoor competitie maar nu online voor color guard, indoor percussie en indoor winds, solisten en ensemble competitie, drum challenges, brass challenges, guard challenges, concertband competition en de eTalent showcase. Alle groepen, met uitzondering van de eTalent showcase ontvangen digitaal feedback op hun optreden van ons diverse en ervaren juryteam.

Er is een grote diversiteit in de samenstelling van de deelnemers. We hebben nieuwkomers in de performing arts maar ook wereldwijd gevestigde namen. Om er een aantal te benoemen: Dartmouth Indoor Percussion, Chino World Guard en George Mason University Indoor Percussion uit de Verenigde Staten. De wereldberoemde Suranaree Girls Symphony Orchestra, de Ratwinit Bangkaeo Wind Symphony, 8 Row Percussion en Nakhonratchasima College of Dramatic Arts uit Thailand. Europese topdeelnemer The Pride of the Netherlands en Mosson drum & bugle corps uit Italië. Ook zijn er nieuwe groepen uit de Filipijnen, Puerto Rico, Costa Rica, Guatemala en Venezuela en al deze groepen zijn verenigd in de CGN Global Online Competitie.

Wil je zien hoe het werkt? Wees erbij op 21 maart om 14.00 uur voor de eerste online competitie van de groepen op www.cgnlive.nl

Wil je je inschrijven? Begin dan op deze pagina met alle informatie

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

DDF Beheer

Bezoek website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Bezoek website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Bezoek website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Bezoek website

Guard Gear UK

Guard Gear is one of the UK's leading distributors of equipment for Colourguard and Winterguard groups across the country and continent. We are also the only official European distributor of Design By King products.

Bezoek website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/