CGN onder de indruk van de doorzetters

Gepubliceerd op 13-03-2021 in Seizoen 2021

CGN onder de indruk van de doorzetters

Het is geweldig om te zien dat de CGN Online Competitie 2021 zoveel mooie groepen van over de hele wereld aantrekt. Maar natuurlijk zijn er ook de Nederlandse en Europese deelnemers. Ook veel van deze groepen doen er alles aan om mee te doen.

In Europa hebben we nog steeds te maken met zware beperkingen en toch zijn er groepen die letterlijk door weer en wind wegen zoeken om hun leden een doel te geven om te blijven repeteren….thuis, buiten op een veld of op een parkeerplaats.

We spreken de groepen regelmatig en horen met welke belemmeringen ze te maken hebben. Wij zien echter veel groepen creatief omgaan met de beperkingen en het lukt ze toch om op een veilige manier te repeteren. Met de jongste versoepelingen is er ook wat meer mogelijk en dat zien we dan ook direct terug bij de aanmeldingen. Groepen als The Pride, Passie, HiP, Trinity, Euphonia, Dynamix , Sky en Jong Pasveer en zo is er nog een aantal. Ze geven aan dat ze natuurlijk met een show komen die anders is dan anders en op dit moment soms ook nog minder ver dan ze graag zouden willen. Maar ze doen wel mee, al is het maar met een deel van hun programma.

Benieuwd hoever ze nu zijn? Kijk dan zondag 21 maart vanaf 14:00 op cgnlive.nl naar de uitzending.

Een aantal stimuleert hun leden ook nog mee te doen aan de Individuals & Ensemble wedstrijden om beter te worden. Het seizoen 2021 is ook in dat opzicht anders dan andere seizoenen. Je kunt wel op dezelfde manier door willen gaan maar dat gaat nu eenmaal niet. "Dus kun je beter nadenken over wat wel kan," horen we deze groepen veelvuldig zeggen.

Wij als CGN respecteren natuurlijk de besluiten van iedere vereniging om wel of niet te gaan zoeken naar oplossingen maar we willen de groepen die nu letterlijk buiten staan, niet figuurlijk in de kou laten staan. Zij verdienen een hart onder de riem en een groot compliment voor hun inzet en doorzettingsvermogen. Het resultaat is dit seizoen ondergeschikt aan het samen bezig zijn met onze prachtige hobby.

De traditionele woorden van onze speaker Richard Kreisel, die hij elke wedstrijd zegt voordat hij de punten voorleest, hebben in 2021 meer waarde dan ooit: "Los van de scores, verdienen ze allemaal uw warm applaus, want het zijn gewoon allemaal kanjers!"

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/