Hoe schrijf je je in voor de Top clinics

Gepubliceerd op 09-01-2023 in Seizoen 2023

Hoe schrijf je je in voor de Top clinics

Vanaf nu kun je je inschrijven voor de clinics op zondag 19 februari 2023 in Eemnes.

Het is van belang dat je goed deze uitleg leest.

 1. Bestudeer eerst het programma hieronder aandachtig en lees op deze pagina de inhoud van alle clinics om te kiezen naar welke clinics je wilt gaan
 2. We kennen 2 soorten clinics: Ledenclinics en Staffclinics. Dit geeft alleen aan op wie de inhoud is gebaseerd. Leden mogen naar staffclinics en andersom.
 3. Keuze gemaakt? Open dan het digitale formulier (gemaakt met Microsoft-forms) en let daarbij op het volgende:
  1. Als je tickets koopt voor iemand anders, geef dan de naam in van degene voor wie de ticket bedoeld is.
  2. Met meerdere mensen naar precies dezelfde clinics? Vul dan al hun namen in en koop het juiste aantal tickets.
  3. Kom je met meerdere mensen, maar niet allemaal naar dezelfde clinics? Vul dan een formulier in voor elke combi van clinics en deelnemers. Je kunt meerdere formulieren invullen en tickets kopen met hetzelfde emailadres.
  4. Je kunt voor maximaal 9 personen hetzelfde formulier invullen en tickets bestellen. Kom je met 10 of meer? Mail dan naar info@colorguard.org voor speciale prijzen en voorwaarden!
  5. Een ticket of pass partout is persoonlijk. Je kunt dus niet met drie personen naar dezelfde clinic met een pass partout.
 4. Als je het formulier hebt ingediend, ga ja naar de Ticketshop en koop je de/het ticket(s) die je op het bestelformulier bepaald hebt. Let op dat je hetzelfde emailadres gebruikt als op de formulieren!
 5. Later nog iets wijzigen? Wil je naar extra clinics of toch liever iets wisselen? Mail ons en wij gaan het zo snel mogelijk regelen voor je!

Het programma op 19 februari is intensief. Als je aan een sessie in de sportzaal meedoet, zorg dan voor trainingskleding en geschikt schoeisel. Neem ook je eigen instrument of equipment mee.

Hier zie je de opsomming van de ledenclinics en staff clinics:

Hieronder volgt het hele programma met tijden en zalen:

Voor meer informatie over de clinicians, klik hier

Voor meer informatie over de inhoud van de clinics, klik hier

 • Heb je opgeschreven naar welke clinics je wilt?
 • Zo ja, start dandan nu hier je inschrijving!

De voorverkoop en pre-registratie voor de Clinicdag stopt vrijdagavond 17 februari. Je kunt tijdens het evenement aan de kassa in Eemnes nog wel tickets kopen.

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

VSB Fonds

Het VSB Fonds ondersteunt CGN met haar pijler Educatie. Via feedback, workshops, clinics zowel fysiek als online content bereikt CGN honderden individuele leden en instructeurs. Hiermee brengt CGN de activiteit in haar geheel op een hoger niveau, jaar in jaar uit. Specifiek in 2021 heeft het VSB Fonds een financiële bijdrage geleverd waardoor de fysieke en online sessie mede mogelijk gemaakt werd in 2021 en 2022.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/